Kemik tayfa maltepeye,marş,marş - İPTAL EDİLDİ (bkz. Hava)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F54

Fatih merhaba geçen gün fişekler tüfekler ördekler kazlar atıp tutuyordun birgün bir tavşan yahni yapta kar kış olsada gelelim:p
abi varya vurayım gerçekten davet ederim bu sezon bi tane avlamak nasip oldu onuda fırında yaptım çok leziz oldu kısmetse korayda av eti yemek istiyor birlikte gelirsiniz tavşan olmasa da tahtalı yemeye de olsa gelirmisin güzel yahnisi opluyor ona göre davet ederim eğer illa tavşan dersen ne zaman vuracağım belirsiz ama tahtalı her an oluyor haberin olsun...

F54

burak bütün mt gelmeye kalkarsa benim en az 100 adet tahtalı vurmam gerek oda katliam sayılır o sebeble o iş biraz yaş arada vurdukça ben davet ederim yaz var kış var merak etme seni 3 üncü sıraya aldım

Motosikleti
bmw f650 cs
abi varya vurayım gerçekten davet ederim bu sezon bi tane avlamak nasip oldu onuda fırında yaptım çok leziz oldu kısmetse korayda av eti yemek istiyor birlikte gelirsiniz tavşan olmasa da tahtalı yemeye de olsa gelirmisin güzel yahnisi opluyor ona göre davet ederim eğer illa tavşan dersen ne zaman vuracağım belirsiz ama tahtalı her an oluyor haberin olsun...
Fatih motorla olmasa bile arabayla geliriz maksat gezme muhabbet olsun

Selam millet topik kartal maltepe sahilini aşmış sakaryaya doğru kaymış.......Bu akşam buluşmaya geliyorsunuz herhalde.....
Akşam saat 20:00 de buluşmak üzre millet araba gemi şilep motor ne bulursanız binin gelin....Muhabbeti orda yaparız artık....

---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 12:36 ----------

Selam millet topik kartal maltepe sahilini aşmış sakaryaya doğru kaymış.......Bu akşam buluşmaya geliyorsunuz herhalde.....
Akşam saat 20:00 de buluşmak üzre millet araba gemi şilep motor ne bulursanız binin gelin....Muhabbeti orda yaparız artık....

FARCAOP ABİ İLE AZ ÖNCE KONUŞTUM HAVA CİDDEN ÇOK SIKINTILI CAN GÜVENLİĞİMİZ AÇISINDAN BU AKŞAMKİ TOPLANTI İPTAL EDİLMİŞTİR....( FARUK ABİNİN BİLGİSİ DAHİLİNDE)
Dostlar en kısa zamanda toplantı ayarlayacağız kalın sağlıcakla....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ZURNACI İRFAN ABİ.. çok merak ediyorum sen olsan bu kar kış ta o yolu akşam karanlığında çekermiydin atıp tutmak kolay o kadar meraklıysan gel bi bolu abant yapalım ne dersin salı günü çalışmıyorum...
Zırrrttttt erenköy :queen: derim ben buna ancak :)

arkadaşlar toplaşma hava muhalefeti nedeniyle İPTAL :pale:
40 yılın başı bi toplaşmaya ön ayak olalım dedik onada
hava muhalefet etti. güneşli kuru havalarda
buluşmak ümidiyle... selamlar. :king:

Hakikaten yaaa kìrk yılın başı bi toplaşak dedik iptal oldu :(
Ne guzel tunal abinin hayabusaya binip kemik tayfa olacaktim bende :p neyse kismet baska zaman insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar