kemalcolak yenı motor aldı hınzır sey :)

Moderatör
Güzel tercih.. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan :)

Vay be Kemalime bak 93 model kawa chopper, vs. derken sonunda doğru yolu buldun.Hayırlı olsun kardeşim, inan çok sevinidim.Güle güle kullan.Darısı başımıza inşallah.

ah o kawa choppera gelene kadar ne ewrelerden gectık bı bılsen :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tüm arkadaşlara teşekkür ederim herkezin hayalindeki motoru kovuşması dileyiyle arkadaşlar.Evet biraz zor oldu motor almam ama bu motoru almamda emeği geçen tüm arkadaşlara teşeükür ederim öncelikle bizim caddebostan tayfasına tabiii.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı uğurlu olsun :) caddebostan volume2 açılışında toplu olarak ıslatırız o zaman:queen:

hayırlı olsun kemal. allah kaza bela göstermesin. güle güle kullan cıvcıvı:cat::cat::cat:
ıslatırız artık kendini toparladığın zaman:cherry::cherry::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kemal resimler nerde:)

çekmeye hiç fırsat bulamadım ama yarın söz çekip koyucam zaten artık yeni motorumla boy boy gezilerde boy göstercem önden önden:p

hayırlı olsun kemal. allah kaza bela göstermesin. güle güle kullan cıvcıvı:cat::cat::cat:
ıslatırız artık kendini toparladığın zaman:cherry::cherry::cherry:

senin sıranı almak olmaz senden sonra geliyorum ben hem cc ye göre bu işler buyuk cc büyük ıslatır:)

Son düzenleme:
hayırlı ugurlu olsun kardeşim,kazasız belasız bin ama bence resmini koyma ben merak etmiyorum degil ama nazara geliyor ben makinamı degiştirir sem vallahi fotoyu koymayacam

wasko kardeşimle dikkat ettik kim makinasının resmini koyduysa makinanın başına bişey geliyo bize oldugu gibi tekrardan allah kazadan beladan korusun...

hayirli olsun fifime...:)
ben islattim bu aksam,insafliydim biraz...darisi sizin basiniza

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
çekmeye hiç fırsat bulamadım ama yarın söz çekip koyucam zaten artık yeni motorumla boy boy gezilerde boy göstercem önden önden:p

senin sıranı almak olmaz senden sonra geliyorum ben hem cc ye göre bu işler buyuk cc büyük ıslatır:)

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar