kelle motor arıyorum

selamlar..2000-2001 arası r6 kelle motor lazım bana arkadaşlar.yardımcı olcak varmıdır.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Ben de duymafım hiç kelle motor ne ki? Komple motor mu demek istediniz acaba?

sayenizde her gün yeni bir tabir öğreniyorum. bu günün tabiri de kelle motor/sandık motor oldu. umarım en yakın zamanda bulursunuz.

Motosikleti
Dominar 250
çorbası olsa olmazmı?

gyAM4Q.jpg
[/url][/IMG]

Ülkemizde motosiklete "motor" dendiği için , gerçek anlamdaki motor belirtilmek istendiğinde motosiklet ile karışmaması için için "kelle motor" tabiri kullanılır.

sayenizde her gün yeni bir tabir .öğreniyorum. bu günün tabiri de kelle motor/sandık motor oldu. umarım en yakın zamanda bulursunuz.
.tesekkur iyi dileklerine.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------

Ülkemizde motosiklete "motor"dendiği için , gerçek anlamdaki motor belirtilmek istendiğinde motosiklet ile karışmaması için için "kelle motor" tabiri kullanılır.
. aynen kardeşim.bu bilinen bi tabirdir aslında.sanırım biraz gençsiniz.neyse arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------

güldüm.espiri anlayişınıza bayıldım.çok komiksiniz.!!!!!

Sigortadan mal alan ki kişilerden bulursun ancak.
Kazada şase vs sıkıntısı ile perte çıkmış motoru sigorta satar.
Bunları alıp, internetten satan firmalar var.
İstanbulda şirinevlerde elinde her zaman ürün olan karizma muharrem var.
Sigortadan ürün alıyorum diyordu. Bi sor bakalım

Son düzenleme:
Super Moderator
Sandık motor fabrikadan yeni gelmiş motosiklet bütününe deniyor diye biliyorum, sadece motosikletin motor bloğuna sandık motor dendiğini hiç duymadım.

Kaza yapıp toplanmayacak halde veya uğraşmadan parça parça satan kullanıcılar oluyor.öyle kazalı yatan makina denk gelirse...ama ilginiz için saolun arkadaşlar.cevrede bildiginiz varsa bu şekil aracın motoruna veya kazali halde tümüne talibim

Yok zor degil arkadasim.çıkıyor.size denk gelmemis olabilir.tr de zor olani anlamadim bide.niye turkiyede kaza yokmu.(keşke olmasa)

Sigortadan mal alan ki kişilerden bulursun ancak.
Kazada şase vs sıkıntısı ile perte çıkmış motoru sigorta satar.
Bunları alıp, internetten satan firmalar var.
İstanbulda şirinevlerde elinde her zaman ürün olan karizma muharrem var.
Sigortadan ürün alıyorum diyordu. Bi sor bakalım

Muharrem için iyi şeyler söylenmiyor bilginiz olsun

Söylentiler var tabi de farkındaysan bende cümlelerimi karşı tarafın beyanının nasıl olduğunu yazdım.
Kesin birşey olmadan da kimse hakkında suizan etmemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar