Kelebek te Burda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşbulduk arkadaşlar, hava düzelsinde bir org. yapalım yakın mesafeli iyi olur valla sıkıldım bu kış ve bahar ev ve sinama muhabetinden :) şöyle mangallı şaraplı piknik olsa hiçte fena olmazdı, her şey havaya bağlı, düzeldiği an ben yokum :p

aa şarapçı cıktın sende ya :p kısa gezilerde şarap olmaaz uzun yollu gezılerde içki olur ama içki içildikten en az 4 saat sonra yola çıkılır :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin..................

aa şarapçı cıktın sende ya :p kısa gezilerde şarap olmaaz uzun yollu gezılerde içki olur ama içki içildikten en az 4 saat sonra yola çıkılır :cat:

3,5 senedir hiç motosiklet eğitimi neden almadım sanıyorsun? İçkili yola çıkmanın zevki başka :mrgreen: şakaydı tabikide ben zaten mangalı yakmamk şarabımı yudumlamak güzel manzaranın tadını çekmek ve biraz şekerleme yapmak zaten 4 saati bulur yani merak etmeyin ben bilnçli alkolikim :D

Hoşbulduk arkadaşlar, hava düzelsinde bir org. yapalım yakın mesafeli iyi olur valla sıkıldım bu kış ve bahar ev ve sinama muhabetinden :) şöyle mangallı şaraplı piknik olsa hiçte fena olmazdı, her şey havaya bağlı, düzeldiği an ben yokum :p

havalar güzelleşsin piknik mesire organizasyonları olacaktır illaki::pala:: Olmassa Trakyaya Gelirsiniz Bi Organizasyon yaparız... Bu Hafta SOnu Edirneye Gidiyoruz Bu arada Tüm MT'cilere Duyrulur .)::gazete:: Ciğer Yemeye::dpac:: TUna BOyuna KAhve İçmeye::sefereee Oradaki ARkadaşlarla Buluşmaya ::friends: SElimiyeyiDe Dolaşmaya ::meleeek: Bekleriz... http://www.motosiklet.net/forum/duy...zar-haydi-arkadaslar-edirneye-gidiyoruz;.html

havalar güzelleşsin piknik mesire organizasyonları olacaktır illaki::pala:: Olmassa Trakyaya Gelirsiniz Bi Organizasyon yaparız... Bu Hafta SOnu Edirneye Gidiyoruz Bu arada Tüm MT'cilere Duyrulur .)::gazete:: Ciğer Yemeye::dpac:: TUna BOyuna KAhve İçmeye::sefereee Oradaki ARkadaşlarla Buluşmaya ::friends: SElimiyeyiDe Dolaşmaya ::meleeek: Bekleriz... http://www.motosiklet.net/forum/duy...zar-haydi-arkadaslar-edirneye-gidiyoruz;.html

İstanbul çevresini tercih ederim, uzun yolculuk için 1 senemi doldurmam lazım yeni işimde çünkü hala izin hakkımı dolduramadım. Gidecek olanlara bol keyif ve kazasız sürüşler.

hoşgeldin :rendeer: ::hosgeldi

Özer olm bizim şu hıdrellez olayı ne olcak ya tekirdağlı arkadaşlar falan toplanıp yapalım bişeyler :)
Olmazsa kiraz festivalinde yapalım bişeyler olur mu :)

butterfly_80 sende hoşgeldin arkadaşım kalıcı ve katılımcı olacağını umuyorum :rendeer:

Özer olm bizim şu hıdrellez olayı ne olcak ya tekirdağlı arkadaşlar falan toplanıp yapalım bişeyler :)
Olmazsa kiraz festivalinde yapalım bişeyler olur mu :)

butterfly_80 sende hoşgeldin arkadaşım kalıcı ve katılımcı olacağını umuyorum :rendeer:

tamam ben önümüzdeki hafta başkana çıkıyorum :mrgreen::mrgreen: olmassa hoca aydın meşeliğinede gidebiliriz :mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hoşgeldiniz. :rendeer: 25 karakter :cherry:

Hoşbulduk arkadaşlar, Ertekin :p sanada hoşbulduk ;)

ya bu arada tekirdağ uzak değil, hıdrelles olayı ne acaba? ben bilmiyorumda :D

Merhaba,

Sema ben 28 yaşındayım, Suzuki GS 500 kullanıyorum, MT uzun zaman oldu üye olmayı düşünüyordum fakat bir türlü fırsat bulamadım, kısmet bugüneymiş :) aynı zamanda pembea2 yani MT nin dostu olarak burdayım, sizlere tüm desteğinizden ve güzel eleştirilerinizden dolayı teşekkür ederim.

En kısa zamanda görüşmeyi dilerim.

Sevgiler,

Sema

amanın semaa gelmiş efenim hoş gelmişsiniz sonunda buldun doğru yolu:p:p

ne işin var sema pembe membe işleriyle gel burda takıl işte güzel güzel :queen::queen:

Gs500 kullanicisi walla nasil sattim diye uzuluyordum guzelim GS 500 ama aramiza hos geldin tum teknik sorular icin yarimci olamaktan memnuniyet duyariz, GS500 sayfasida var

http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-meraklilari-funlari-buraya.html

burayada resimleri bekleriz

iyi seyirler

Sorunlarım var hojam :D

1. motosikletimin motor yağı bitti yolda giderken, terleme yaptığı doğrumu?
2. gidonum çok gevşek/ gevşek derken ön arka olayı değil yani yağ gibi dönüyor en ufak çakıl taşı üzerinden geçtiğim zaman bile dengesizliğe uğruyorum.
3. 1. viteste çok kıçı atıyor :D düşmedim şimdiye kadar vede hoşuma gitti 1000 rr lardaki gibi hava atmak gibi olmasın ama bunun çaresi yok mu?

4. KORLAS tan aldım ve asla korlasa servise vermeyi düşünmüyorum, yedek parça nerden alırım?

Daha neler neler :) şimdilik bu kadar ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar