keeway yetkili sevis

arkadaşlar keeway teknik servisi nerde var istanbulda sağlam?
avrupa yakası

Merkez yedek parça Mecidiyeköy 0212 272 49 83
Arı motor Ali usta Maslak 0212 286 41 70
Ersin Motor Sefaköy 0212 624 65 19
Performans motor Şişli Fulya (Keeway'ci değil ama ben dahil birkaç Keeway'e baktığını biliyorum) 0530 660 18 18

Tabi daha net yer bilgisi (semt) verirsen arkadaşlar daha başka ustaları da yönlendireceklerdir.
Kolay gelsin...

eyw hocam çok sağol ben şuanda silivrideyim ama sanırım bana en yakın olan sefaköy gibi gözüküyor... profilinden anladığım kadarıyla sende de supershadow var hocam hangi yağı ve kaçlık kullanıyosun?

eyw hocam çok sağol ben şuanda silivrideyim ama sanırım bana en yakın olan sefaköy gibi gözüküyor... profilinden anladığım kadarıyla sende de supershadow var hocam hangi yağı ve kaçlık kullanıyosun?

En son ELF 10/40 yağ koyduk, 3000 kilometre bir değişiyor. Vites geçişleri filan gayet iyi oluyor. Bir keresinde bi tamircinin sözüne kanıp 20/40 yağ koyduk. 300-400 km sonra hemen yağı değiştirdim. Vitesler berbat olmuştu, boşa almak ızdırap olmuştu. 10/40 mineral yağla boş vites neredeyse kendi geçiyor : )
Silivri'nin içinde misin, yoksa köylerinde mi ? Ben motorla çok dolaşırım oralarda. Denk gelirse görüşürüz..

silivri kiptaştayım inan hocam gelirsen haberleşelim mutlaka görüşüp tanışmış fikir alışverişi yapmış oluruz...
yağ konusundaki yardımın için çok teşekkür ederim...
ya bu motor sadece 1 kere uzun yol yapmış 2006da henüz 10binde ama işte garajda yatmış kendileri yaklaşık 4-5 sene kadar hiç kullanılmamış... bazen böyle sıkıntılar çıkartıyor işte... geçen karbüratör pislenmiş sanırım stop etti jikleyi çekip çalıştırıyorum motor sıcak olduğu halde onu açmadan çalışmadı gaz verdim stop etti sonra temizlicektim cesaret edemedim benzin musluğunun ordan el pompası ile hava bastım düzeldi ama şimdi yine yapmaya başladı aynı problemi. gaz veriyorum stop ediyo fln sanırım komple bi bakım şart buna baştan aşşağı

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

ELF 10/40 mineral yağ motosiklet yağı di mi?

Evet motosiklet yağı...

Karbüratörün içini adamakıllı anlayan birisinin görmesi gerekiyor gibi.. Malum içerisinde özelliğini kaybetmiş parçalar (diyafram, püskürtme iğnesi gibi) olabilir. Ama belkide temizleme ile de sorunların hallolabilir. Jikle konusuna çok takılma maalesef bu (ve benzerlerinde) jikle çekilmeden verimli çalışma olmuyor. Bujileri değiştirmiş miydin ?

bujileri yeni değiştirdim ama markası modeli sanırım bizim motora uygun değil, nedeni ise klavuza baktığımda benim aldıklarımın yazmaması (ngk aradım ama o dönem malesef bulamadım). bugün motoru komple sarıp sarmaladım zaten mart ayına kadar yatışta olcak malesef malum artık kış bastırmaya başladı yavaştan...
karbüratör konusunda haklısın adam akıllı bilen birine göstermek gerekiyor çok çok yüksek ihtimal hem 3 sene beklemesi hemde benim zaten nadir kullanmam nedeni ile artık karbüratörde birikmiş olan benzin çamur gibi olmuştur... komple sağlam bir temizlik gerekiyor. şu bahar gelsin hem komple bakım yapıcam hemde temizlik... deponun içinide temizlicem zaten (1 litre gazyağı + yarım lt benzin + 5-10mm büyüklügünde çakıl taşı) bunu da burdan paylaşalım belki ihtiyaç olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar