Keeway Superlight Brat Bike Dönüşüm Projesi

Herkese selamlar.

Guzel yorumlar icin sagolun :)

Kusura bakmayin arkadaslar. Video icin soz vermistim ancak cekmeme ragmen ekleyemedim. Onumuzdeki hafta eklicem.

ressam dostum. Egzost konusu aykiriligin bir eseri. Standartin disina cikilmanin bir sonucu. Tabiki herkes begenmek zorunda degil.

Egzost takilirken goruntuden bende oldukca rahatsizdim. Ancak sesi duyunca bakisim direkt degisti. Ama suda bir gercek motorun en dikkat ceken yeri egzost oluyor her zaman :)

Saygilar.

inanılmaz ! muhteşem ! ne diyeceğimi bilemiyorum ! gönüllerin şahısınız ! emeğinize saygıyla ve imrenerek bakıyorum !

her değişikliği büyük heycanla bekledim mükemmel olmuş elinize emeğinize sağlık yalnız ufak bi tavsiye olarak ben koltuğun siyah olmasından yanayım:cat:

Eline sağlık Cüneyt Kardeşim...

Ne güzel konuymuş... Emek ve zaman harcanıp... Bi şaheser ortaya çıkarılmış.. ve fotoğraflarla detaylandırılmış..

Aralarda yitip hiç olmasına gönlüm razı gelmedi....

hooooooppppp hortlattım bile..

Okumayan, İncelemeyen kalmasın....

Buyruuunnn....

emeğinize sağlık birde o egzozun sesini duysak merakımız kabardı.

Altın elbiseli adam ın videolarınıda izliyorum gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş.

usta kolay gelsin bir sorum varda sen bilrisin büyük ihtimalle. sl150 aldım geçen 2 hafta önce motor 37 binde km si. motorda vibrasyon sorunu var birde hız yapmıyor bunları nasıl çözerim. 5 vites de son gazda 85-90 arası oluyor titremeside var. karbüratörü orjinel değil heralde küçükmüş motorcu öyle dedi az yaksın die önceki sahibi takmış heralde. birde komple boyatmak istesem ne kadara boyarlar acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar