- Konu Yazar
Teşekkürler arkadaşlar.
Aynen öyle hocam. Direkt olarak taktım. İyide oldu. Zaten başka türlü halletmenin imkanı yok. Yani en güzeli bu bence.
Ancak bunu takarsan karbüratör ayarlarının da değişmesi gerek haberin olsun. Bu tip filtreler açık filtre olarak geçiyor. O yüzden gelen hava miktarı daha fazla. O yüzden o filtreyi takarsan karbüratörcüde tak. Hemen ayarlarını yapsınlar.
Kolay gelsin.
İşte bu stabil muhabbeti karbüratör ayarlarından kaynaklanıyor.
Çoğu bu filtreyi takar ve gezer hiç bir ayar yapmadan. Öyle olunca tabiki verim alamazlar.
arka amortisörlerin üzerine . amortisör capından daha büyük bi boru takıp güzel biçimde kaynak atılırsa daha güzel görünür BENCEharika proje
Viper17.
Eğer fotoğraflarıma bir daha göz atma şansın olursa göreceksin ki bazen önde bazende arkada lastik üzerinde çamurluk var. İşte o senin vermiş olduğun linkteki çamurluk. Ama maalesef eğip büküp bir şeyler yapmak çok zor. Çünkü bu saclar preste yapıldığından kenarları içe doğru kıvrılmış fazladan. Buda çalışmayı imkanız hale getiriyor. İki tane aldım 80 tl verdim zamanında. Zaten genişlik olarak da kurtarmıyor lastiği.
Artık elde yapacağız fiberden. Başka çaresi yok
İlgin içinde ayrıca teşekkürler.
Esnemeyi hiç düşünmemiştimKaynakla olursa esnemeden kırılabilir, yayları siyaha boyamak daha güzel gösterir bence![]()