Yok abi boşuna açıklamayın,harbitürk zannediyor ki herkes bu motoru nefret ettiğinden sattı.. Bugün elimde para yok,yarın fazladan bi 5-10 milyarım olduğunda tabi ki motorumu satıcam.. Ve inşallah dragstar alıcam.. Ama ne zaman? 5-10 milyar para bulunca.. Titreşim varmış,ağır kalıyomuş.. 2,5 milyar verdim aldım motorumu,o paraya insanlar telefon alıyo.. Ne beklioruz 150 yapmasını mı? Bi dragstar gibi titreşimsiz ama onun kadar tok sesi olmasını mı?
Evet hepimiz nefret edioruz bu motordan ve ondan artık kimse sayfaya yazmıo.. Siz böle bilin,bizim için önemli değil.. Şu anda başka bi sitede sayfalarca yazı devam edio zaten,hangi site olduğunu söyleyemiorum burada malum,site kuralları yüzünden.. Orada herkes yaşadığı sorunu da yazıo ama kötülemeden.. Zaten bilinenleri ilk defa söylüyomuş gibi değil.. Sonra oturup ortak çözüm aranıyo sorunlara..
Ben de artık bırakıorum bu sayfayı tamamen (bu konuda yorum yapmayın,umurunuzda değil biliyorum,olmaması gerekir zaten).. Bırakıyorum çünkü burada paylaşılacak bişi kalmamış artık,burada sorunu yazan var,çözüm üreten yok,sadece "o motor zaten kötü" diyen var..
Hiçkimse kalmadı diyosunuz,bi kısmını yönetim uzaklaştırdı başka sitenin adresini verdi die.. Kimisi de benim gibi girmeme kararı aldı.. Ama hepimiz öbür sitede foruma kaldığımız yerden,bıraktığımız gibi devam edioruz.. Sl kullanan herkese selam ediyorum,motorun kıymetini bilsinler,o paraya alınacak en iyi motoru aldıklarını akıllarından çıkarmasınlar.. Hoşçakalın..