efenim, sayın jameika34 kardeşimize ünlediğim sitemkâr ve kinayeli mesajıma âkil ol mecrasından değinmede bulunanlara boynum kıldan incedir.
zaten motomax denince, üç otuz paralık iş gördürmek için tezgâhına alet çantası açanların maymunuyum haylidir.
en uyduruk parça için ayrı ayrı sipariş verdiğim servislere; geldi mi diye diye 4-5 aydır telefon aça aça, kapı önü itleri olmuşum.
edepsizliğe vurup; hıncını eşeğinden alamayan semerinden alırmış hamlığına düşüp, gereksiz sitemde bulunmuş durumdayım
ulaşmamış ve ya gözden kaçmış, ar damarımı çatlatacak kadar yoran arzu-hâlim kifâyetsiz.
bu motomax maceramızda hepimiz istanbul imkânlarına sahip değiliz, bir medet takılıyoruz sanal mecranın sanal kahramanlarına. edepsizlik ettim. affola.
sahipsiz kaldık yau, bunadır çoban gibi kendi derdime kaval çalışım.
geçtim parçalardan, iki teker üzeri keyif almadan; vurayım kendi ağazıma, klavyeye tıkırdayan parmağıma.
bu distributör firmaya; kaçıran debriyaj balatalarımı, tıngırdayan aynalarımı, kırık yan kapaklarımı müslüm baba şarkılarıyla ithaf ediyorum.
yuh bana.