Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar... Yukardırda yazmıştım motomax'a mail attım diye... Bugün bana cevap göndermişler... Maillerinde batmadıkları, motor ithal etmedikleri ancak, yedek parça getirdiklerini söylemişler...
Bana gelen maili olduğu gibi sizlere iletiyorum... Sanırım durum o kadar vahim değil ama, bir de okuyup siz karar verin...
Sn. Ömer TEMİZ, Firmamızı ve ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Piyasa şartları ve stok durumu nedeni ile 2007 yılı içerisinde Keeway motorithalatı yapılmamış, lakin yedek parça ithalatımız devam etmiştir.Keeway motor distribütörü olarak gerek PTT hizmetlerinde kullanılan, gereksedeğerli müşterilerimizin kullanmış olduğu araçların tüm yedek parçaları stoklarımızdabulunmakta olup, yer yer eksik olan parçalar yurt dışına toplu olarak sipariş geçilmekteve yasal süreler içerisinde temin edilerek, müşterilerimize ulaştırılmaktadır.Firmamız, yurt genelinde yedek parça bayileri oluşturmak için çalışmalar yapmakta ve binlerce keeway kullanıcısının yedek parça temin süresini minimuma indirmeyi hedeflemektedir.Keeway firması ile çalışmalarımız devam etmekte olup, Keeway ile çalışmayacağız bilgisi gerçeğiifade etmemektedir. Motomax firması olarak Keeway haricinde 12 farklı markanın distribütörlüğünüyapmaktayız ve ithalatını yaptığımız tüm markaların yedek parçalarını bulundurmaktayız.Gerçek dışı söylemler ile firmamızı karalamaya çalışan kişi yada kurumlar hakkında haklarımız saklıkalmak kaydı ile yasal sürece gidileceğini bildirir, tarafınıza gerçek dışı beyanlar veren bu servisinfirma bilgilerini tarafımıza iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla. Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.www.motomax.com.tr[/B]
bu habere gercekten cok sevındım omer ınsallah dedıklerı gıbıdırde bı sakatlık cıkmaz alırız bı keeway:cat: