Arkadaşlar herkese merhaba ama size kötü bir haberim var... Birçoğunuz biliyordur belki ama artık Keeway Türkiye distrübütörü, yurt dışındaki fabrika ile anlaşamdığı için, keeway motolar getirmicekmiş. Yani ellerindeki sattıktan sonra birdaha keeway motor satmıcaklar... Pekiiii, asıl bizi ilgilendiren meseleye gelince, yedek parça sorunu da adamların ellerindekiler bittiktenn sonra sıkıntı başgösterecek... Bugün Mersin'deki servise gittim 7 parça siparişii vermiş, 4'ünü göndermişler. Diğerleri is e yok... Şimdi sizlere sorarım, biz ne yapacağız bu olmayan parçalardan bize de lazım olursa... Biraz Önce Feyizoğlu Şirketine mail attıım, birazdan ne yazdığımı burayada kopyalayacağım. Ama buaralar keeway kullanıcıları olarakbir tepki göstermeliyiz. Gerekirse keeway kullanıcıları yoplanıp motorlarıyla eylem yapabilir, firmayı protesto bile edebiliriz... Sizlerin düşüncelerini bekliyorum... buarada alarmımda sorun çıktı, servis 74 Euro muydu 84 Euro muydu diyebiliyor bana pişkin pişkin.. Yani 200 YTL... Bende dedim ki 200'e alarm taktıracağıma gelsin hırsız çalsın benim motorumu... Açık açık burdan da söylüyorum, 200 alarma vereceğime varsız çalınsın motor!
İşte size keeway ithal eden firmaya yazdığım mail:
Merhabalar... Ben Mersin'de yaklaşık 9 ay önce ikinci el olarak keeway sl 150 aldım...
Bugün servise gittiğimde sizin, fabrika ile anlaşamayarak artık keeway getirmediğinizi öğrendim...
Dolayısıyla bizim motorların piyasası bir defa güme gitti... Yalnız şunu merak ediyorum, burdaki servis size 6-7 adte parça siparişi verdiğinde bunların zaten 3-4'ü ancak geliyormuş...
Sorarım şimdi size, benim o gelemeyen parçalara ihtiyacım olduğunda ne yapacağız? Ben aynı zamanda Ulusal bir ajansta gazetecilik yapıyorum... Bu konuyu haber olarak değerlendirmeyi planlıyorum, çünkü güzel bir haber konusu... Benim gibi binlerce keewaykullanıcısı var... Gerekirse bunları ortak bir platformda buluşturmaya çalışacağım...
Duyduğuma göre yeni bir motor bayiliğini alacakmışsınız... Piyasada isim kaybetmemek için eminim, bizlerin mağduriyetini giderecek bi çare bulursunuz... Zamanında ekmek-peynir gibi sattığınız motorların şimdi sizler meyvesini yerken, biz çürük meyvelerle mi uğraşacağız...
Beni ve keeway kullanıcılarını tatmin edecek bir açıklama bekliyoruz sizlerden...
Mailim yazıyor ancak iletişim numaramd a 05059143377
Umarım, ciddi bir operatör bu mesajımı okuyordur ve müşteri memnuniyetini ve müşteri hakkını göz önüne alarak, yapılması gerekeni yapar...