Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Slmlar arkadaşlar.. Avadanlık denilen, motorun alet kutusu diyebileceğimiz şu zımbırtıyı kaybettiğimi söylemiştim geçenlerde.. Hani içinde çeşit çeşit anahtarlar olan ve en önemlisi bujiyi sökmeye yarayan kovan anahtarının (boru gibi bi alet var ya,o işte :) ) olduğu çanta.. Diğer anahtarları bulmak sorun değil heryerde vardı,ben de aldım,o kısmı hallettim.. Hatta kovan anahtarını da buldum,alıcam yarın öbürgün ama ölçüsünü bilmem gerekio,çünkü onlar da boy boymuş.. Şimdi sizden ricam birisi bana onun ölçüsünü verebilir mi? Kaç numara anahtarmış bu kovan anahtarı? Tahminim 19 mm'dir.. Kenarında bi yerde mutlaka yazıodur,tıpkı diğer anahtarlarda olduğu gibi.. Yardımcı olursanız sevinirim..

zincir ayar somununu sıkarken ingiliz anahtarlardan biri 13 olan kırıldı aslında cantasından cıkanları bosverın adamgibi saglam bıseyler alın yanınızda olmasını ıstıyosanız

LEM Marka değişik Modellerde Kask'lar gelecek, Piyasanın Yarı Fiyatına.İhtiyacı olan arkadaşlara duyurulur.

Gelecek olan modelleri ben burdan bildircem.

Son düzenleme:
neymiş bu ya vatandaş koymuş resmi bundanmı alayım yok ondanmı alayım hocam sen bi R1 al şehir içinde çok kullanışlı az da yakar.124 mü alayım ferrarimi arkadaşlar bir yardım lütfen birde bana iki arabanın artılarını eksilerini yazarmısınız 360 sayfa geri dönmeyeyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar sl'i satıp büyütmeyi düşünüyorum ne dersiniz almayı düşündüğüm makinayı koyuyorum bakın bakalım nasıl yorumları bekliyorum artıları eksileri neler sizce cevaplarınız bekliyorum mutlaka :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
2013 Honda Cbf150
arkadaşlar sl'i satıp büyütmeyi düşünüyorum ne dersiniz almayı düşündüğüm makinayı koyuyorum bakın bakalım nasıl yorumları bekliyorum artıları eksileri neler sizce cevaplarınız bekliyorum mutlaka :queen::queen::queen::queen:

tavsiye etmem fena vibrasyon var bu aletlerde:queen:

LEM Marka değişik Modellerde Kask'lar gelecek, Piyasanın Yarı Fiyatına.İhtiyacı olan arkadaşlara duyurulur.

abi ben alıcam bak buara zeus marka almım ozaman seni bekliyim mi??? ben full face istiyom. bana resmini felan yollasana abi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya arkadaşlar sl çıların bi sisi bar arayışı var sanırım dudulluda ben aldım 55 ytl ve çok güzel yüksek tam istediğiniz gibi ilgilenen olursa yarın adres ve fotoğraf atarım foruma

arkadaşlar bu son mesajım uyeliğimide iptal ediyorum motoru artık bırakıyorum yeterince paraya sahip olduğum zaman adam gibi bir motor alıcam birdaha böylesi motorlarla uğraşmıycam hakkınızı helal ediniz lütfen allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ruzgarınız eksik olmasın başarılar....

arkadaşlar bu son mesajım uyeliğimide iptal ediyorum motoru artık bırakıyorum yeterince paraya sahip olduğum zaman adam gibi bir motor alıcam birdaha böylesi motorlarla uğraşmıycam hakkınızı helal ediniz lütfen allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ruzgarınız eksik olmasın başarılar....

nooldu kardeş ya birden bire

adaş (ilker) ben tavsiye ederim mutlaka al titreşim var ama görüntü 10 numara

Son düzenleme:
QUOTE=swort;723423]arkadaşlar bu son mesajım uyeliğimide iptal ediyorum motoru artık bırakıyorum yeterince paraya sahip olduğum zaman adam gibi bir motor alıcam birdaha böylesi motorlarla uğraşmıycam hakkınızı helal ediniz lütfen allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ruzgarınız eksik olmasın başarılar....[/QUOTE]

NE OLDU MURATCIM:queen: o kadar sey ettın sımdı bırakıp gıtmek yakısırmı ne bu sıddet bu celal. neyse genede sen bılırsın o zaman tabanbay hayatında sana basarılar dılerım:mrgreen:

arkadaşlar ben en sonunda mondial mct 250 den de vazgeçip sl 150 almaya karar verdim nasıl oldu diyorsanız 5 dk önce bi siyah sl gördüm aklım hayalim durdu :mrgreen: bu motorun + ları ve - lerini yazabilirmisiniz (hız konusunda yazmasanız da olur benim için hız önemli değil 70-80 de yeter ) şimdiden tşk ler

bu arada ben avcılarda oturuyorum avcılara yakın işini helali ile yapan bir servis varmı ?

Son düzenleme:

Sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca cam, debriyaj balatası gibi isteklerim de olacak.
İzmirdeyim, kargoyla gönderebiliyorsunuz değil mi?

arkadaşlar ben en sonunda mondial mct 250 den de vazgeçip sl 150 almaya karar verdim nasıl oldu diyorsanız 5 dk önce bi siyah sl gördüm aklım hayalim durdu :mrgreen: bu motorun + ları ve - lerini yazabilirmisiniz (hız konusunda yazmasanız da olur benim için hız önemli değil 70-80 de yeter ) şimdiden tşk ler

bu arada ben avcılarda oturuyorum avcılara yakın işini helali ile yapan bir servis varmı ?

cevap yokmu :pale: .

Forumdan Uzaklaştırıldı
sisi bar

size bahsettiğim sisibar (nacinin yeri dudullu imam hatip lisesinin karşısı ) kendiniz takın boşuna montaj 'a para vermeyin resme tıklarsanız büyür

Son düzenleme:
Slmlar arkadaşlar.. Avadanlık denilen, motorun alet kutusu diyebileceğimiz şu zımbırtıyı kaybettiğimi söylemiştim geçenlerde.. Hani içinde çeşit çeşit anahtarlar olan ve en önemlisi bujiyi sökmeye yarayan kovan anahtarının (boru gibi bi alet var ya,o işte :) ) olduğu çanta.. Diğer anahtarları bulmak sorun değil heryerde vardı,ben de aldım,o kısmı hallettim.. Hatta kovan anahtarını da buldum,alıcam yarın öbürgün ama ölçüsünü bilmem gerekio,çünkü onlar da boy boymuş.. Şimdi sizden ricam birisi bana onun ölçüsünü verebilir mi? Kaç numara anahtarmış bu kovan anahtarı? Tahminim 19 mm'dir.. Kenarında bi yerde mutlaka yazıodur,tıpkı diğer anahtarlarda olduğu gibi.. Yardımcı olursanız sevinirim..

İlginiz ve verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim,gözlerim yaşardı gerçekten.. :farao:

Uygun anahtarı da buldum zaten,gerek kalmadı..

cevap yokmu :pale: .[/BUOTE]

Only4Friends bence doğru seçim yapmışsın, hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim arkadaşım.
Bu topigin sayfalarını geriye doğru biraz karıştırırsan araçla ilgili her türlü sıkıntıyıda memnuniyetide bulursun ama kısaca bizim motorların başlıca problemleri, bir parça titreşim problemi var oda biraz şansına kalmış kimisinde ciddi rahatsızlık veriyor kimisinde var ama çok büyük problem yaratmıyor, debriyaj biraz problemli kaçırıyor falan ama onuda çok rahatsız olursan taiwan malı debriyajlar var onunla değiştiriyorsun (yaklaşık 20 ytl) pek bi sıkıntı kalmadığı söyleniyor, çantanda mutlaka yedek bir ampul bulundur çok sık ampul yakıyor, lastiklerimiz biraz dandik onlara güvenerek pek motor kullanma diyebilirim ıslak yolda falan hiç beklemediğin bir anda kendini yerde bulabilirsin, onun içinde tavsiye metzeller ile değiştirmek ama belli bir süre sonra sen motora motorda sana alıştıktan sonra nerede ne yapacağını biliyor hale geliyorsun, zamanla sinyallerle ilgili problemler yaşayacaksındır onunda flaşörünü değiştireceksin vaya idare edeceksin bi şekilde. eğer cihazın sıfır ise rodajını düzgün yapmanı tavsiye ederim...
aklıma gelenler bunlar ama bu topiğn sayfalarını karıştır çok yararlı bilgiler bulursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar