arkadaslar meraba motorda pas yapan kısımlara nası bi uygulama yapılabilir.veya sizin yaptıgınız uygulamalar nedir acaba???
herkese iyi surusler
pas oluşmuş ise pas sökücü, tel fırça zımpara vb ile temizleyip kullanabilirsin ama tekrar pas yapar, üzerine vernik sürmek bir çözüm ama bence güzel durmaz
inox civata ve somun ile değiştirebilirsin mevcut olanlarını ama ben bir çok yere sordum inox civata-somun bulamadım, ayrıca alyan vb gibi özel civataların inoxunu bulamayabilirsin
temiz çözüm kromaja vermek,
...olarak güççlü ama kullanamıyo gibi geliyo bana çok fazla titriyo sanki gitmek istioda gidemiyo gibi diim ne yapmak lazım bu durumda...
evet buji motorun en önemli parçası imiş aslında biraz araştırınca öğrendim, bahsettiğin titreme bujiden olabilir, ilk etapta kaliteli bir buji ile değiştirebilirsin, NKG D7EA, bizim klavuzda tavsiye edileni, ben NGK D8EA buldum onu taktım, motorun gaza cevabı arttı ama sanırım tam uygun değil bu modeli (D8EA) NGK buji nin bizim motora,
buji fiyatları 3-5 ytl arasında, aklında bulunsun,
birde iridyum bujiler var onların farkını forumda arama yaparak birinci ağızdan bir oku öğren derim.