Arkadaşalr çok özür diliyorum arama motoru çalışmadığı için sormak zorunda kalıyorum ...
SL150'nin arka fren teli koptu ve kampana kapağı ile birlikte balata da yerinden fırladı. Neyse bu parçaların hepsini temin ettik fakat ; arka fren telinin fabrikadan yollanan tel ile ilgisi yok !!!
Fabrikanın Motomax'a yolladığı tel eskisine nazaran UZUN ve telin en ucunda fren pedalına monte edilen kısmı ise diğerine nazaran daha DAR.
Bununla ilgili sorun yaşayan ve nasıl bir çözüm ürettiğini açıklayabilecek arkadaşlar var mı?
Ayrıca lastik olarak ne aldınız fiyatları nedir ? memnunmusunuz ? ne almak gerekir ?
Sanırım kimse böyle bir sorun yaşamamış ... Lastik değiştiren de olmamış ...ale:
ya arkadaşlar ben lastikleri değiştirmek istiyorum metzeller ile ama izmirde bulamadınm bana yardımcı olacak biri varmı istanbuldan alsam otomobil lastikcisinde taktırabilirmiyim.
Sağolsun Ömer çok ilgilendi gerçekten,yorduk onu da.. Allah razı olsun,Mersinden bi dostum olmuş oldu..
Üstad, lafımı olur ya ne uğraşması!
Şurdan iyi kötü bi tanışıklığımız oldu, sizlere yardım etmeyeceğiz de kime edeceğiz. Bugün usta saat 5'den alırsın demişti de, gittiğimde hazır değildi nikalaj'a göndermiş. Yarına hazır olur inşallah, sen bana hangi şubeye göndermem gerektiğini de yazarsan iyi olur. Zaten aldığımda seni de ararım!
İnşallah memnun kalırsın, o memnuniyet bize yeter1
Ben şu an için gayet memnunum ve görenlerin de hoşuna gidiyor!
Herkese selamlar arkadaşlar, kalın sağlıcakla!
NOT: Buarada bugün Vıceroy Hocam ve beraberindeki arkadaşları motorları ile birlikte bizim çantacı - sisibarcı ustanın yanına gelmişler! Tam bende oraya geliyordum ki, yoldan bizikletle geçen bir vatandaş, Vıceroy hocamın ve arkadaşlarının motorlarına bakacam diye sap gibi önümde kaldı. Benim direksiyonun sağ tarafı çocuğa vurdu ve çocuk kendine geldi. Neyse ki ucuz atlatmış olduk. "BİZİM MOTORLAR HALKIN YOĞUN İLGİSİNİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR" mesajını çıkarabilirsiniz burdan:cat: