Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar benimda sağ sinyal gitmiş durumda bu konuda ne yapabiliriz acaba? birde sis farı takmak istiyorum motora bu konuda çok şey okudum kafam iyice karıştı motorun standart akusu acaba yeterli gelirmi masraf olarak neye mal olur bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

kardeşim sinyal düğmeden mi gitti yoksa düğmen sağlam mı..

benim 1 kere elektrik probleminden kaynaklanan sinyal yanmaması durumum oldu ve bunu ana serviste ( maslak tarafında) hallettiler..
sonra gene aynı tarafın düğmesi gitti

şimdi diğer tarafın sinyal düğmesi gitti 35 lira verdim işçilik hariç. komple sağ taraf değişicekmiş tüm düğmeler herhalde değişicek..

çok masraflı oldu bu iş yav.. zaten kıyrıtık sinyal koymuşlar oda arada bi bozuluyor ama yaz geliyor diye yaptırıyorum..

polis çevirir sinyal ver der stoplara bakar boşuna ceza yemiyekkkkk

cobalt eyvallah dostum kaydettim nmranı pazar günü görüşürüz inşallah ben fuarın giriş kapısında beklerim kırmızı şapka takarım yakamada kırmızı bi karanfil beni tanırsınız :mrgreen:

gece hayırdır dostum bi yaramazlık yok inşallah:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
snrtrt polıs cevırse bıle sormaz abıcım yok sınyal ver söle böle dıye ben hiiç duymadım:) zaten motorlarlan ugrasmıyorlar ben hep karsıya gıderken trafık olunca emnıyet serdıdenden gıdıyorum dolayısıyla polıslerın yanından gecıyorum habıre slmlasıyoruz korna yapıp kafa slm verıyorum onlarda alıyor.yanı öle bısey olucagını ben kanımca hıc sanmam:)

vaay oldwolf sendemı gelıyorsun kardes sevındım vala.kardes bı yaramazzlık ama öle olması gerekıyor napalım hayat işte

Son düzenleme:
snrtrt polıs cevırse bıle sormaz abıcım yok sınyal ver söle böle dıye ben hiiç duymadım:) zaten motorlarlan ugrasmıyorlar ben hep karsıya gıderken trafık olunca emnıyet serdıdenden gıdıyorum dolayısıyla polıslerın yanından gecıyorum habıre slmlasıyoruz korna yapıp kafa slm verıyorum onlarda alıyor.yanı öle bısey olucagını ben kanımca hıc sanmam:)

vaay oldwolf sendemı gelıyorsun kardes sevındım vala.kardes bı yaramazzlık ama öle olması gerekıyor napalım hayat işte

olur mu abicim benim abime emniyetten gitti diye ceza kestiler 1 kere. bide race vardı plakası kesik içteydi.. köprü girişinde durdurup baktı polis abi ceza yazıcam dedi kem küm ettik .. düzeltin dedi ertesi hafta düzeltip geçtik..

yazın kesin 50 kere durdururup ehliyet soracaklar sonrada kıl birisine denk gelirsen kontrol eder valla

gece_ dostum gidon tamamen değişti truva 250cc cruiser'ın gidonunu taktım motor biraz büyüdü gibi geldi bana ayrıca aynaları değiştirmeme gerek kalmadı çünkü gorüş açısı tamamen değişti zaten bizim gidonlar cruiser gidonları gibi durmuyo sanki mobilet gidonu:farao: gibi düz.herkese tavsiye ederim:cat:

gidonun masrafı 40 ytl civarı (alım ve montaj dahil)

kimyacı hala cevap bekliyorum ikimesaj attım sana özelden okumadınmı kardeş bide truvanın gidon tam uyuyormu bizimkine ben mct ninkini takıcaktım olmadı bizimkinin kalınlığı 26mm mctninki 22mm imiş olmadı ince geldi

gece dostum sorun herneyse umarım en kısa sürede halledersin

kardeşim sinyal düğmeden mi gitti yoksa düğmen sağlam mı..
benim düğme sağlam ama çalışmıyo basıyorum sürekli yanıyo durdurmak için kasıyorum artık temas problemi var. servis değişmesi lazım diyor. anlamadım kıytırık bi dğme bozulunca birsuru şey değişiyo daha kolay yolu yokmu acaba?

gece_ dostum gidon tamamen değişti truva 250cc cruiser'ın gidonunu taktım motor biraz büyüdü gibi geldi bana ayrıca aynaları değiştirmeme gerek kalmadı çünkü gorüş açısı tamamen değişti zaten bizim gidonlar cruiser gidonları gibi durmuyo sanki mobilet gidonu:farao: gibi düz.herkese tavsiye ederim:cat:

gidonun masrafı 40 ytl civarı (alım ve montaj dahil)

ABİ "GİDON" NE YA!
KUSURA BAKMAYIN, CAHİLLİK BAŞA BELA İŞTE:pale:

kimyaci_23 hocam sisi bari nerden aldin tam benim kafamdaki sisi bar cok hosuma gitti acaba bide fiyatini merak ettim ne kadar

kimyaci_23 hocam sisi bari nerden aldin tam benim kafamdaki sisi bar cok hosuma gitti acaba bide fiyatini merak ettim ne kadar

arkadaşlar sissybarı doğubankın oradaki motomax bayiiden gecen yaz aldım. 80 ytl ye aldım ve hemen oracıkta kendim taktım :) ama ellerinde fazla yoktu bi daha getirirler mi bilemem.yine de bi şansınızı deneyin bence:)

Sevgili Tanzimo konvoya katılmakisterdim ama hava yağışlıymış o nedenle otobüsle gelicem....Bu arada Hamit 2 ciyi attı. Koçum benim...

Arkadaşlar benim motora kediler dadandı brandanın altına girip yatıyorlar şu ana kadar bir zararları yoktu ses çıkarmıyordum ama birisi bu gün işemiş adi kedi yok bişey değil bu gidişle her an SATANİST olacağım diye korkuyorum ilk kedi kesme işimi bir kaç gün içinde yapabilirim.:pr:
şaka bir yana bu konudan dertli olanlar varmı bir zamanlar böcek ilacının kedileri kaçırdığını duymuştum deneyen varsa bilgi verirseniz mennun olurum:salut: :salut: :wiinkk: :wiinkk:

evet arkadaşlar ergeser sağolsun bugün dişliyi yolladı aldım kendim değiştirdim dişliyi gerçekten vites aralıkları baya farkediyo ve motor çok zorlanmıyo fazla zorlanmayınca titreşimde azalıyo uzun yol için çok ideal bence ergeser tekrar teşekkürler :rendeer:

ergeser hocam size mesaj atmıştım arada kaynadı sanırım, bu dişli olayını biraz açabilir misin?

kımyacı_23 saol arkadasım acıkcası bende dusunuyorum maliyetı hıcbısey degolmıs bence 40 ytl artı montaj:rendeer: hemen bakıyorum truva 250 cc cruserın gıdonu ne kadarmıs bakalım

oldwolf önemli degil memnun kaldıgına sevindim kazasız sürüşler.

zatoichi : şanzıman cıkışındaki zincirin dişlisi arka tekerlege hareketi veren dişli . bizim motorlarda 1/2" - 17 dişti biz onu 18 dişe cıkardık.
motorun vites araları vede hızı otomatik olarak artmış oldu.vede titreşim azaldı.

oldwolf önemli degil memnun kaldıgına sevindim kazasız sürüşler.

zatoichi : şanzıman cıkışındaki zincirin dişlisi arka tekerlege hareketi veren dişli . bizim motorlarda 1/2" - 17 dişti biz onu 18 dişe cıkardık.
motorun vites araları vede hızı otomatik olarak artmış oldu.vede titreşim azaldı.

kulağa hoş geliyor, temin konusunda yardımcı olabilirseniz ya da ankara da bulabileceğim bir yer varsa ben de değiştireyim dişliyi.

Arkadaşlar muayene uzatma işini gidipde benim gibi halledemeyen,eli kolu boş geri çevrilen arkadaşlar varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar