Bu motorun sahibini buldum mail attım Haber gelirse alrız Ozman.
Hayırdır sen motorumu satıyorsun koymuşsun motoru![]()
arkadaşlar bu bilgileri sissy bar, far, modifiye vb. yapan yerler, maaliyetleri kullanım tecrübelerini derli toplu bir başlıkta toplayabilirsek çok güzel olur, başlığın içeriği çok büyük
wala bak kardeşim haber gelirse alalim motoru saticağimdan koymadim ama öle bi yoklim dedim piyasayi olmadi satarim 250cclik alirim değişiklik olur ama bizim motorlar gerçekden güsel
tanzimo dostum o arapsabunu tarzı seylerı lastiklerinden uzak tut kuruyunca catlatıyor benden soylemesi![]()
SaLu_JaCBo sen hani koydun tank bed resmini forumun kaçinci sayfasindan aldin adama bnde bir mail atim iki elden ilgilenelim sende bnm çantalari unutma bak buldun gibi alicamgece sabaha bende çikmak zorunda kaldim ztn msnden bide bu dişli muhabetini sorucam değiştirmesinin masrafi nedir bnm motor 100km yapio ama dewirleri çok hizli ilerlio o mesafe fln artiomuş ondan onuda aradan çikarticam bizim motorlarin gidonu değiştiren yokmu hiç şu jinlunlar yada bizim motorun 250ccliklerinki daha bi güsel
arkadaşlar kuru tip akü mü? bakım gerektiren akü mü? hangisini tavsiye edersiniz?