Carlitoturco' Alıntı:Bu motor ısındığında vites küçültmüyor mu? Isınma kaç km sonra ya da şehiriçinde kaç dk. sonra gerçekleşiyor
trattataa' Alıntı:arkadaşlar bana 1 adet yan çanta,(84$) km. ve devir saati (84$)ve bej renk yakıt deposu (196$) lazım
ekonomik bir şekilde halletmenin yolunu biliyormusunuz ?
özellikle o çantaya o parayı vermek pek akıllıca değil
bir de 2 ustaya sübap ayarı yaptırmama yağ ve buji değiştirmeme rağmen vibrasyon ve motor sesi son 1 haftada inanılmaz arttı.devir yüksekken gazı biraz daha açarsam birden sanki boşta gaza basmışım gibi bir ses çıkıyor, çekiş düşüyor sizce sebep ne olabilir ve nasıl düzeltiriz?
zeda3000' Alıntı:Hayirdir kazami oldu . Devir saatini tamir edenler var , yan cantanin fakli modelleri var 50 ytl ye satiliyor.Bu fiyatlari kim verdi bir de sana.Benzin deposunda sana alternatif bulabiliriz aslinda.Baglanti noktalari onemli sadece.Kanuni seyhanin ki ni bir dene.Vibrasyon icin vidalari bolca sik derim.
baba alarm nasıl garantı dısı olurErcument' Alıntı:Arkadaşlar bende motoru 2000 bakımına götürdüm motoru aldığımda sübaplardan çıt çıt sesleri gelmeye başlamış, 5000 devirden sonra vibrasyon felaket artmış, halbuki bakımdan önce canavar gibiydi 20/50 yağ koymuşlar motor gürültülü çalışmaya başlamış, gerçi kalın yağ koyulduğu için viteslerde bir rahatlama oldu, bir de bence sübap ayarlarını kendiniz kontrol edin eğer ses gelmiyorsa elletmeyin ben geri götürdüm ayarı tutturamadılar,
ALARM ile ilgili
alarmım bozulduğu için servise götürdüğümde garantiye girmediğini söylediler bende kendim açtım içindeki bir levhanın lehimi titremeden dolayı kopmuş lehimledikten sonra çalışmaya başladı.
bud' Alıntı:selam arkadaşlar,
ist. anadolu yakasından superlightçılar, bu akşamki (perş) göztepe(selamiçeşme) özgürlük parkındaki buluşmaya gelen var mı?
ben bu akşam ilk defa bir toplantıya katılacağım da. eğer gelen varsa ve insanlarla tanışmama falan yardımcı olabilirse çok sevinirim. sonuçta bu topicteki arkadaşlarım beni azıcık daha fazla tanıyorsunuzdeğil mi?
ama şimdiden uyarayım, sizi bissürü superlight sorusu falan ile rahatsız edeceğim, hatta mümkünse artçı olarak bir gezi rica edeceğim.
şimdiden binlerce teşekkür ediyorum o yüzden..
bkz. toplantı linki:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17023