locco' Alıntı:
hiçbişey olmasa ki çok sey var blueberry yaşça abimizdir.ben saygıyla ozur dilerim varsa bir kusur.haytımda gelene git,gidene de gel demedim.ama sen gel abi lazımsın.sadece gnlerce uyumayıp,(ki bizzat biliyorum) motorlarını değiştiren arkadaşlara bayat bilmemne demagojisini yaptırmam.motor demir plastk yığınıdır.amaç değil aractır.ozgurluğu tatmak,stresten uzaklaşmak,ve en önmlisi abiler,kardesler ve dostlar kazanmktr.amaç bu olmalıdır.işte bu yuzdendir ki zamanında nerdeyse küfür etmiş insanları affedip tekrar hoşgeldin diyor,bu yuzden bunları yazıorum.unutmayın ki kendi ego tatmnim için değil,safebetle dusebilecek bir arkadası engellemeye ugrastıgımdan o satırları yazıyorum.safebet vb bişeye yaramayan guvenlik ekipmanlarının yurda girişi yasaklanmalıdır.su ana kadar sakınmdım kimseden ne lafımı ne selamımı ne öfkemi ne de hiddetimi.moderatörlere de ağlamadık alllaha sükür.
bayat ekmek yerken arkadasların senin yanındaysa onlar daha iyilerini tırmalayıp elde ettiklerinde onlar için sevineceksin.
Locco haLa demogoji midir demogoLoji midir herneyse onu yaptigimi iddia ediosun.. Arkada$Larin gunLerce uyumadan motorLarini dei$tirmi$ oLabiLirLer, ben de butun gece caLi$ip sabah ba$ka bir i$e gidiyorum (Duygu somurusu de buna da) ama motorumu dei$tirmek icin deiL.. ALana nie aLiyosunuz demedim, demem de, ama ke$ke biraz daha sabretseydiniz, yinede hayirLi oLsun diyebiLirim.Bayat ekmek mevzusunu anLamadigindan biraz daha acikLiim istersen.. Biz her ne kadar tirmaLasakta imkanLari kisitLi insanLariz.. (Bunada duygu somurusu dersin ya neyse) O yuzden maddi durumu iyi oLmayan arkada$Lara hitaben, bo$una aLdiginiz motoru satip, zarar edip ustunede 1-2 miLyar borcLanip 250 cc'Lik bi motor aLmayin, eLinizdeki motorun kiymetini biLin, yetmiyosa sagini soLuna 10-15 miLyona aLacaginiz aksesuarLarLa modifiye edip (Ornegin ben dun sis fari aLdim) biraz daha sabredin demekti amacim..
Foruma uye oLaLi 3-5 gun oLmasina ragmen cogunuzu taniyorum, dedigim gibi ba$tan sona 2 gunde tum yaziLanLari okuyup ondan sonra kendi kanimca bi$iLer yazdim, ama biriLeri demogoji yaptirmam desin diye degiL.Umarim bu senin tabirinLe demogoji benim tabirimLe demogoLoji burada son buLur..
blueberry abi, ben sebep oLduysam tum bu tarti$maLara onceLikLe senden sonra dier tum dostLardan ozur diLerim..
Sevgi, saygi, ho$goru vs.vs. KeyifLi ruzgarLar...
fahricin' Alıntı:
arkadaşlar, geçen gün keeway sahibi biri motomax bayisinin önünde motorları incelerken yanıma yanaştı. Motormu alacaksın dedi. Evet bakıyorum dedim. Kendi SL 150 yi gösterip Bu ...na koduğum motordan uzak dur dedi. Neden dedim ben o motora hastayım yaa. Hem ucuz hem şahane görünüyor. Bende görüntüye hayran oldum aldandım dedi. Şu parçalara bak dedi ve yan taraftaki o nikelajlı plastik parçayı söktü gösterdi. Arkasına bak dedi Çin malı oyuncakların yapıldığı malzeme. Arka fren yüzünden gebericem bigün dedi. Arka frende ciddi problem varmış ve ön frenle idare ediyomuş, oda virajda ve ıslak zeminde tehlikeli oluyomuş. Motorunu ilk gösterdiğinde ne var bunda ne güzel motor işte diye düşünmüştüm ama herşeyini anlatınca bide o gözle baktım. adam zaten servise gelmişti. Ben bu motoru alacaktım ama malesef moralim bozuldu artık başka bakmak lazım.
Fahricin eLinde bu site gibi cok guzeL bi imkan var, tum marka ve modeLdeki motosikLetLerin ba$LikLari mevcut, vaktin varsa hepsini inceLe, oLc, bic, tart. Guzin abLa gibi bi yorum oLdu ama, en dogru karar yanLi$ta oLsa kendi verdigin karardir..
Sevgi, saygi, ho$goru vs.vs.. KeyifLi ruzgarLar...
Arkada$Lar, motoru caLi$tirdiktan sonra motor ister sicak ister soguk oLsun, vites bo$tayken aniden tam gaz verdiginizde (Gazi kökLedigimde) motorun verdigi tepki nedir ? Yada ne oLmaLidir ? Benimki stop edio, bu normaL oLmasa gerek degiL mi ?