merhaba arkadaşlar keeway superlight 150 motorumla kaza yaptım. otomobille kafa kafaya çarpıştık ve motorumun amortisörleri farı ön teker ve jantı benzin deposu pert. bu parçaların yenisini araştırdım ve bayağı yüklü (bana göre ) bir ücret çıkıyor.bu parçaların ikinci elini nerden bulabilirim? veya diğer marka motorlardan uyumlu olanı varmıdır? yardımcı olabilen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
parçalar=keeway süperlight 150
=ön amortisörler
=ön teker ve jant
=far
=çamurluk
Selamlar, geçmiş olsun üstadım..
Nereli olduğunu bilmemekle birlikte, İzmir Karabağlar tarafında motorsiklet konusunda ikinci el parça satan büyük hurdacılar olduğunu duydum. Henüz gidip görmedim. Yakınsa veya tanıdık varsa araştırın isterseniz.
Bu arada, motorumu 24 gün sonra ustadan alabildim... Motorda vibrasyon çok çok azalmış, öncekine nazaran çekişi daha iyi... Sürat konusunda rodaja yeni başladığım için bişey diyemiyorum. Ama epey iyi görünüyor kerata

Yaz bitti, ben daha motor topluyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
üstadım selamlar, motorun yakın bir fotosu var mı bir yerlerde ? görmek mümkün mü ?