Evet üstadım. Komple boya yapıldı. Epey yordu kerata beni, biraz da masraflı oldu ama düşündüğüme yakın bir görüntüsü oldu ve yeni başladığım için de şimdilik bana yeter. bakıma sokmadan önce, hatırı sayılır bir ses ve vibrasyon vardı. Sesin büyük bölümü eksozdan geliyormuş. Marş pedalı da buna ek olarak ses yapıyor. Dün herhalde bir tek motorun içini sökmedik. Vibrasyon da öncekine nazaran çok çok az... Hani bakım dedin mi ötesi yok, motor epey rahat gidiyor öncekine kıyasla. Güzel ve verimli bir çalışma oldu

Sanırım masrafsız bu yazı çıkartır. Tahmini olarak 4.000 Km. planlıyorum bu yaz için. Bakalım, bir tek yağ değiştirerek bu kadar yol gidilebilecek mi
Eksik kalan noktalar : Yakıp göstergem çalışmıyor. Çalışacak fakat, 2 li fişin nereye gireceğini bir türlü bulamadık

Devir saatim çalışmıyor. Aynalar değişecek. Korna Değişecek. Çantalar epey yıpranmış, eğer toparlayamazsam çanta bakıcam. İzmir, İstanbul, Bursa civarlarında hesaplı çanta satan varsa, söylerseniz irtibata geçmek istiyorum. Balıkesir bu konuda epey mahrumiyet bölgesi. Tek çanta ya 45 TL dedi ama tek taraflı da takmak istemiyorum.
Üstadım, 100 Km. de 3 Litre yaklaşık olarak benim de hedefimde olan rakam. Umuyorum bu takamı tutturabilirim.