drocesar bende keeway kullanıcısıyım bunun harıcınde sende dedgın paraya yok yanı var ama yok

mondıal,jınlun,ranzey almak ıstemezsın sanırım benım tavsıyemde alma zaten ama bak 1 mılyara yakın bı para daha eklersen regal raptoru onerırım sana tek sılındır ve 250cc su sogutmalı benım arkımda var guzel motor ama bızımkının görunumu ondanda guzel bızımkınde tıtresım bıraz var oda 80 den sonra ama benım ıcın önemı yok tıtresımın bırde bıkaç kronık uretım hatası var zıncırden gelen tak sesı ama hepsınde yok tabı onuda cözum geldı ama debrıaj yayı ıle degsıtıryorsun ben memnunum ve benım gıbı bıcok arkımda memnun sıkayetlerede pek fazla kafanı takma bazı kısıalr abartıo.. bu arada motorrun benzın olayı cok ii yanı az yıyo ortalama 80 kurus km basına..yanlıs kılometremız 90-100 den sonra 10 km az gösterıo onu hesablarsın artık alırsan motoru

.. benımkı 120-125 duz yolda yokus assaga 10 km daha fark eder ve camım takılı cıkartırsam 5 km daha fazla gıder mondıal 250 mct ile aynı hızda gıdıo yanı daha ne dıgım jınlun fln hepsini havada karada gecer ama gercekten zevklı surus fln keyıflı bıde koltıgumuz tam cukur degıl o kadar onuda ostyersn yaptırırsın.. neyse benden bu kadar ötekı arklarda muhakak bı acıklama yaparlar..saygılar:bounce:
cok prd regal ıcın tek sılındır demısım duzeltıyorum cıft sılındır:mrgreen:
ama bıde söle bısı var o motorda benzın göstergesı yok bıde devır göstergesi yok
cobalt öle agbı motor yanı gercektn cok gösterışsız tmm v motor 250 c belkı ama agbı göstreız olmatıktan sonra ben napım pek plastık yok sanırım ama cok ınce agbı 2 kısı bındınmı kaybolur vala ebn sahsen o motoru almam ama land cruser ıcın bısı dıyemıcem sanırım bence o motor cok guzel bısı gelsın onada bakıp yazarım