ARKADASLAR NE KADAR YAKIYO BU MOTOR OKUYORUM AMA BULAMADIM BI TURLU YARDIM CI OLUN LUTFEN
Fotoğraflardan bir şey söylemek zor ama, şöyle bir göz attığım kadarıyla herşey yerli yerinde görünüyor, binip, dinleyip, bir ustaya göstererek alınabilir gayet...OLCAN138 YUKARDAKİ MOTORU DEĞERLENDİREBİLİRMİSİN ACABA?
İyi günler cümleten,sizlere bir kaç sorum var.
-Bu motor açık havada kalırsa problem çıkartır mı?Yaz-kış sürekli dışarıda kalacak ancak brandayla muhafaza edilecek.Çalıştırma gibi teknik sorunlar ya da malzemeye gelebilecek zararlar konusunda aydınlatırsanız çok iyi olur.
-Bir de İstanbul'da günlük şehir içi kullanımı kaldırabilir mi?Aşağı yukarı her gün 30 km kadar yol yapmam gerekecek.
-Çok nadiren,yılda 1-2 kez çok zorlanmadan iki kişiyle uzun yol yapabilir mi?
-Yakıt durumu nasıl?Pek fazla emsali olmasa da misal Regal'in 250liklerden çok yakar mı?
-İkinci eldekilerin çoğu 20binlerde, motor ömrü tahminen ne kadardır?20 bindeki motor 10-15 bin daha yapabilir mi?
-Son olarak yeni başlayacak,ilerideki hedefi cruiser/chopper tarzı olan birisine önerir misiniz?Yoksa git ybr,cbf al mı dersiniz?
Yukarıdaki soruları; bakımları aksatılmayan,yumuşak kullanılacak motorlar için değerlendirirseniz çok ama çok sevinirim.
Saygılar,sevgiler...
arkadaşlar bu gün hayırlısıyla aldım motoru ve fiyatına göre sınıfında güzel bir motora sahip olduğumu düşünüyorum hız konusunda tatmin edici değil keyif ve ulaşım maksatlı kullanılırsa ideal bir motor titreşim rahatsız edici değil bu gün motorla ilk günüm olduğu için yazacaklarım bu kadar ve son olarak motorun görüntüsü gerçekten süper 65'lerin harleyi sanki...
Abi hayırlı uğurlu olsun.Fotoğraflarını bekliyoruz : )