Hammer' Alıntı:Arkadaşlar iki sorum olacak.
Cevaplandırırsanız cok sevinicem.
Öncelikle koltuktaki Keeway yazısını zarar vermeden çıkarabilmem için solvent türü bir malzeme bilen var mı?Nereden bulabilirim.Elinde olan varsa ücreti karşılığı almak isterim.
Bir de eksozu delen arkadaşlar bunu nasıl yaptınız.Yani hangi noktalardan kaç adet delik çapı kaç....vs.
Hammer' Alıntı:Arkadaşlar iki sorum olacak.
Cevaplandırırsanız cok sevinicem.
Öncelikle koltuktaki Keeway yazısını zarar vermeden çıkarabilmem için solvent türü bir malzeme bilen var mı?Nereden bulabilirim.Elinde olan varsa ücreti karşılığı almak isterim.
Bir de eksozu delen arkadaşlar bunu nasıl yaptınız.Yani hangi noktalardan kaç adet delik çapı kaç....vs.
Metzeller 150 EUR civarı.Hammer' Alıntı:Selülozik tiner derde derman oldu.Tekrar sağolun.
Motorda alır almaz epey bir bakım yaptırmıştım.Yağını,bujiyi ve buji kafasını(su gecirmez ngk) ile değiştirmiş ve diğer gerekli kontrolleri ayarları yaptırmıştım.
Marşlama, hızlanma iyi şuan.Akümüzde güzel.
Lastikleri değiştirmek fena olmaz gibi.Metzeller nası dır,en fazla kaç para verelim.
hammer lastıkler ıcın acele etme jameika34 ıle baglantı kurabılırsin ,daha once bazı parcaları 10 arlı paketler halınde toptancısından daha ucuza mal edebılecegını yazmıstı . gecen gun aradım lastıkler ıcın de cok makul fıyatlar soyledı ama bıraz beklemek gerekııcekmıs özel mesaj atıp ogrenebılırsınHammer' Alıntı:Selülozik tiner derde derman oldu.Tekrar sağolun.
Motorda alır almaz epey bir bakım yaptırmıştım.Yağını,bujiyi ve buji kafasını(su gecirmez ngk) ile değiştirmiş ve diğer gerekli kontrolleri ayarları yaptırmıştım.
Marşlama, hızlanma iyi şuan.Akümüzde güzel.
Lastikleri değiştirmek fena olmaz gibi.Metzeller nası dır,en fazla kaç para verelim.
Can.' Alıntı:benim egzostun nikelajı kalktı içinde de benzer kabarmalar var.
Galiba birilerinin başına daha gelmişti ama bulamadım.
Garanti kapsamında değişirmi diye abuk birşey sorsam bilen varmı?