Selamlar,
Promethe76'nın sissy barını birlikte taktık, aidikurt'un dediği gibi teneke falan değil basbaya demir gibi demir. Vida delikeri montaj için kafi ama ben biraz paranoyak olduğum için birkaç puntayla montaj destek noktası yaptım ama şart değil tabi. seyhan 250 sissy barı taktığımız, birebir zeda'nın sissy barından.
Bu arada benimde 500km bakım vaktim geldi ve sabah Atatürk Sanayi 1nci kısım 26. sokaktaki Katrancıya gittim, kendileri yetkili servis ama henüz Motomax sitesinde güncelleme yapılmadığından bayi olarak görünüyorlar, sizi yanıltmasın. Daha önceki postlarda bir arkadaşın bahsettiği gibi oldukça ilgili arkadaşlar ve 10 yıla yakındır motor ustalarına gidip gelen biri olarak bu ilgiden şüphelendim fazla fiyat çekerler diye ama tüm işlemler sonunda makul bir fiyat karşılığında bakımımı yaptırdım

Motorun içinden çapak dolu çamur gibi bir yağ çıktı,yağ değişimi sonunda motorun sesine kadar tüm çalışması iyileşti.
Kalkış sırasında, ikinci vitese geçerken ya da kompresör yaparken motordan gelen şakırtılar ZİNCİR SESİ değil, zincir sesi olayı artık bir şehir efsanesi

Kavrama sorunu yani debriyajla ilgili bir sorun, rodajla falanda alakası yok hele hele devirli kullanmayla hiç alakası yok. Debriyaj inecek epi topu. Dikkat ediyorumda genelde 2006 çıkışlı makinalarda var sıklıkla bu sorun muhtemel bir seri imalat ya da belirli bir parti imalatla ilgili bir sorun olduğu kanısındayım. Ama hala sl150 mi çok seviyorum hele egzosunu deldikten sonra hepten bir kanım ısındı

Herkese İyi Seyirler...