ya ne guzel olmus bu resimdeki motor.. burda bu hale nasil getiririz acaba bu motoru?
evet bende keewayı elden geçiriyorum ön amortisörleri uzatıyorum t direksiyon devir saaatini kaldırıyorum airbrush yapılacak fakat bi eksiyik km kadranının alt kapağından lazım bulamıyorum elinde olan varsa yardımcı olsun
ben gebzede oturuyorum gelebilirsen gebzede servis mevcut ayrıca bahsettiğim servis bana sisybarda getirdi bende taktım motoruma.
Fazilet motorsiklet aynı zamanda yamaha satış ve servisi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------
carsvegas motor arıyordun aldınmı motor,almadıysan bende sl 2009 modeli var düşünürsen .
2 kişi yokuşu çıkarken zorlama yapıomu bu alet???
çekişi nasıl??
ersin sen sonuçta kullanıyorrsun bu motoru bende almayı düşünüyorum
150 cc 140 kg düşününce mantık olarak yokuşta baya bi kasar zorlar gibime geliyor aynı fikirdemisin
yani kariyeri bariyer yapmak içten değil):queen:
bu arada tavsiyelerin var mı bana 150sl ile ilgili olumlu yada olumsuz
2000 lira gibi bür bütçe ayırdım ve chopper merakım oldukça fazla, bu arada ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim. 2.el bir motor alıcam ayırdığım bütçeye göre ve görünüm ve kalite açısından galiba keeway sl 150 en mantıklısı görünüyor sizinde yorumlarınızı dikkate alarak bu düşüncedeyim.
daha sonra sizin gibi performans açısından pişmanlık duygusu çeker miyim bilmiyorum ama bu paraya bundan iyisi şamda kayısı
yanlışmı düşünüyorum...
hatta yarın gözüme kestirdiğim bi alet var bakmaya gidicem hayırlısı ise almaya kararlıyım...