Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar bnm motorum bazen 1. vitesten cıkmakta zorlanıyo.. 1den 2 ye alamıyorum biraz ugrasıp atabiliyorum. 4-5 kere oldu.. napmam lazım?

büyük ihtimalle debriyaj balatası, hatta jameika34 hakan abiden bes ayaklı debriyaj tası al onuda degistir bidaha o sorunu yasamazsın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi bi hafta once sl ımle ufak bı kaza geçirdim ve su anda kırılan parçalari topluyorum ama sağ aynayı bulamadım eğer elinde fazla olan arkadaslar varsa bana üçreti karşiliğinda yardımcı olabilirmi.

arkadaşlar bişey sorucam.. benim motorun sissy barının arkasında bayağı paslanmış bölüm var.. bu paslanmış bölümü nasıl giderbilirim acaba.. babam ancak nikelaja verirsen çıkar dedi.. ben de pas gidericiyle çıkar dedim ama fazla pas hakkatten.. pas sökücüler mesela wd 40 filen alır mı bu pası..???

arkadaşlar bişey sorucam.. benim motorun sissy barının arkasında bayağı paslanmış bölüm var.. bu paslanmış bölümü nasıl giderbilirim acaba.. babam ancak nikelaja verirsen çıkar dedi.. ben de pas gidericiyle çıkar dedim ama fazla pas hakkatten.. pas sökücüler mesela wd 40 filen alır mı bu pası..???

wd 40 her derde deva.. cagimizin bulusu.. ama ne kadar pas?

hiç kasma ver nikelaja ,pası çıkarsan bile polisaj a girmeden yine aynısı olur

SL Dostları

Bende artık satıyorum kara kulemi ;) Sahibinden.com (İlan No :#10139668)

eline biraz çimento al az ısla ovala biraz tatlı sert faydası olabilir tabii pas az ise ben yaptım aynalarıma süper oldu valla
:cat::cat:

Moderatör
Bende artık satıyorum kara kulemi ;) Sahibinden.com (İlan No :#10139668)

Tüm bakışlardan bıkacaksınız....
Yaziyor ilanda.. 2 Sene once gercekten cok kisi bakardi, incelerdi motoru.. Hey gidi gunler, eski topigim bi nostalji yapip cikayim dedim :)
Selamlar taniyan tanimayan herkese..

merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi bi hafta once sl ımle ufak bı kaza geçirdim ve su anda kırılan parçalari topluyorum ama sağ aynayı bulamadım eğer elinde fazla olan arkadaslar varsa bana üçreti karşiliğinda yardımcı olabilirmi.

abi duydum snn kazayı cok cok gecmiş olsun son kazan olur inşallah, bnde ayna yok sadece gecmiş olsun demek için cevapladım abi ALLAH a emanet olasın ii geceler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi duydum snn kazayı cok cok gecmiş olsun son kazan olur inşallah, bnde ayna yok sadece gecmiş olsun demek için cevapladım abi ALLAH a emanet olasın ii geceler...

Amin saolası nahzuvay.

Meraba Arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.Ben 1 hfta ıcınde sl150 almayı dusunuormda sıze sormak ıstedm bazı seyler var.benm alcagm motor 2005 model ve 3000 Km de motor fazla kullanılmams yatms.Motorun yatması motoru kotu yonde etkılermı acaba saygılar..

Obkavi, ayip ediyorsun ama....

kardeş neden böyle söylediğini anlamadım,

veya sen beni yanlış anladın amacım motoru kullanan kişileri aşağılamak değil bunu yapmayacağımı sen beni tanıyan biri olarak bilirsin veya bilmen gerekir.

sadece çok uzun zamandır girmemiştim bi bakalım eskilerden kim var diye espri yapmaktı. hani eski kullanıcılar biz burdayız falan derler diye birde dalga geçecek olsam mesajımın sonuna gülen smile koymazdım

niyetim kötü olsaydı bu topicde keeway le alakalı 600 küsür mesaj yazmazdım.

vakti zamanında

Abicim ben seni anladim zaten merak etme, bende ciddi anlamda oyle yazmadim :)

Boyle bir aciklama yazmana hic gerek yoktu, biz senin kim oldugunu cok iyi biliyoruz, komikligine yazdiginida biliyoruz :)

Ne zaman geleceksin bizim toplantilara?

arkadaşlar kilometre telim koğuk.. motorumu aldığımdan beri sormadığım yer kalmadı bulamıyorum.. elinde olan varmı.. yada satan bi yer var mı bildiğiniz..??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar