al benden satılık harley kopyası keevey yepyeni herşeyiyle alanı üzmez masrafsız satıyorum.kawasaki kle 500 aldığım için satılık.didim akbüktedir [email protected] uygun fiyatla.
merhaba arkadaşlar;
foruma katılalı baya oluyor ama ilk defa yazıyorum. ben sl150 alalı 1 ay oldu. ikinci al yaklaşık 10000 km'de. motorun görünüşü çok güzel ama şu anda motor yağ kaçırıyot. bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. ayrıca bu motorla 110 km gibi bi hız yapıldığı yazılıyor. benim km saatim m yanlış yoksa benim motorum ölümü
((( 6000 devirde 75 km yapıyor...
ruhsat degişimi aracı(sigortacı) koymadan ben yapsam ne kadarda bitirebilirim....
ruhsat degişimi aracı(sigortacı) koymadan ben yapsam ne kadarda bitirebilirim....
ben aracıya 10 ytl verdim, notere 160 ytl sigortaya 25 ytl trafiğe de 28 veya 38 verdim sanırım.
istanbuldaki keewaycılar biz de buluşalım caddebostan migros.
abi tanıdıklara soyleyelim hava iyi olursa cumartesi aksamı mıgrosun arkasında bulusalım saat 9 da.
belki dediğin gibi model farkı olabilir. benim ki 2006 model. 98 oktanı hiç denemedim ama. bi de uzun yolda rahat kullanmak için dişli büyütmeyi düşünüyorum. büyük dişli hakkında bilgisi olan var mı? motora eksisi ve artısı çok olur mu?.
ABİCİM BU SL TOPİCİNE UZUN SÜREDİR TAKILMIYORUM UZUN SÜRE TAKILMAMA RAGMEN. NEYSE kardeş senin motordaki yağ problemi hakkında bişe diyemicem fakat sl lerin genelinde hız saati sorunu var yani dogru göstermyor.nedenmi sorun titreşim kardes.90dan öte gitmiyor ama eger.arkadas demiş 6000 devirde 95i gecmedim die elbette geçmeyecek bu makinalar 600 lük makina değil saedece 150cc bir çinn. 15 vuran hatta gece nickli arkadas sanırım 130 vurdugunu iddia ediyordu bir zamanlar. fakat normlade bu motorlar 110u rahat görür eminim senikide vurur. ama saat sorunludur bigin dene tam gaz gittiginde km saatını elinle sıkıca tut veyaaa tam gaz giderken birden gazı bırak ve debriaja bass o zaman göreceksin. dişli işine gelincede aman dişli işine yanaşma derim sadece ugrastıgın yanına kar kalır.hiç bişe degişmiyo nedenmi çünkü makinada tork cok az. motor kalıplı motor zaten o kasaya en az 250 liik motor atmaları lazımken adamlar 150yi basmış. birde dişliyle ugrasırsan motor iyice hantallaşır hantallaştıda ben denedim çünkü. hızlanması için motorun güç üretmesi lazım yok kardes ona yetmiyo. yetti diyelim busefer de yokuşlarda canın cıkar çekmez. sevgilerle
belki dediğin gibi model farkı olabilir. benim ki 2006 model. 98 oktanı hiç denemedim ama. bi de uzun yolda rahat kullanmak için dişli büyütmeyi düşünüyorum. büyük dişli hakkında bilgisi olan var mı? motora eksisi ve artısı çok olur mu?
ben aracıya 10 ytl verdim, notere 160 ytl sigortaya 25 ytl trafiğe de 28 veya 38 verdim sanırım.