Arkadaslar merhaba!
Satılık 150 cc lık yada 250 cc lık keeway aryorum..
tercıhen 2006 ustu ve az km de ? var mı satıcak arkadaslar!
var arkadaşım satılık keeway sl 150 ama temmuz sonu teslim ederim motoru çünkü o zaman biraz düze çıkıyorum yerine en 500 almak için satacağım
2006 ağustos çıkışlı 5750 km de full bakımlı full aksesuarlı değişeni yok kazası yok çiziği yok 5500 km de (gecen ay) debriyaj balatası değişti fren balataları değişti bujisi değişti aküsü değişti yağı değişti subap ayarı yapıldı yaza hazır km de 0.075 ytl yakıyor arkada sisy barı, deri top case i, yan deri çantaları (orjinallerini değiştirdim) önde sosis çanta var.debriyaj balatası honda titan balatası,akü yuasadır.tüm aksesuarların montajını kendim yaptım motor sesinden başka ses duyamazsın üzerinde tüm aluminyum civatalar çelik alyan civatalarla değişti tüm somunları fiberli yani kontrotludur gevşemez.
üzerinde sadece 2 değişiklik daha yapıcam motor dişlisini 16 ya düşüreceğim ve zinciri alman siwiss marka zincirle değiştireceğim
temiz mal tok satıcı

2500 ytl :bounce:
(gecen hafta biri 1500 ytl verdi :mrgreen: ' 1500 ytl ye benim motorumla fotoğraf bile çektiremezsin dedim' :cherry: :queen:
havalar bulutlu güneş açtığı bir gün resmini çekip koyarım
arkadaşlar bold type ( kalın yazı ) yazmak forum kurallarına aykırıdır arkadaşların iletilerini (mesajlarını) edit etmelerini ( düzeltmelerini) rica ediyorum