Geçtiğimiz hafta sonu bu motosikleti kullandım ben de. Sürücü kursum eğitim motoru olarak Superlight kullanıyor. Bence çok güzel bişey bu
Daha önce hiç motor kullanmamış olmama rağmen biner binmez çok rahat kullanmaya başladım, dengesi çok güzel :cat:
Doğru bi hareket değil tabi ama, 4. vitese kadar çıktım :bounce: 3. vitese atar atmaz motorun sesi daha da güzelleşiyor, tok çıkıyor. Dönüşleri rahat. Selesi de çok güzel görünmemesine rağmen oldukça rahat. Bana göre çantalar güzel ama motoru kapatıyor. Çantalar çıkarılsa altındaki görüntü çok daha güzel. Arka tekerlek çapı oldukça geniş olmasına rağmen çantalar görünmesini engelliyor. Çıkarıldığında motorun daha güzel görüneceği kanaatindeyim. :thumleft:
Daha sonra bu motora artçı olarak da bindim. 2 kişi 80 km hız gördü motor E5'te. Bence 2 kişi için tatminkar bi hız.
Benim gözüme tek bir sorun çarptı. O da 80 km'ye çıktığında artçının (yani benim) ayak koyma demirlerinin çok titremesi. Arkada giderken ayaklarım karıncalandı walla. Ancak sürücüye sordum, onda herhangi bi titreşim yokmuş. Artçının ayak koyma demirleri şaseye direk bağlı olduu için titreşimi iletiyor sanırım.
Benim sormak istediğim sizde de böyle bir titreşim sorunu var mı? Bi taraflarınız uyuşacak kadar yüksek hızlarda titreşim oluyor mu?
Bi de sabit hızda Max ne kadar hız yapabiliyorsunuz?