Daha önceden soran arkadaşlar icin Buji kod ları aşağıda :
NGK Standart DPR-8EA
NGK Platinium DPR-8EVX (Ben şuan bunu kullanıyorum)
....................
Bu arada bugün 1nci ayını 2300km ile doldurmayı başaran motorumu 2000 bakımı ile ödüllendirdim

... Nerede ise yağ değişimi dışında birşey yapmak gerekmedi diyebilirim... arka amortisörler benim icin fazla yumuşaktı onları biraz sertleştirdik, şimdi virajda daha güvenli yatıyor ve ardcı bindiğinde yaylanmadan orta ayak kolay kolay eskisi gibi sürtmüyor...
Bilmeyen arkadaşlar icin bizim arka amortisörlerin sertlik ayarı var

... yayın altındaki parcayı sağa yada sola cevirerek sertlik düzeyini ayarlayabiliyorsun... bir tarafı kac tık cevirdeyseniz diğerinide aynı sayıda tık cevirmeyi unutmayın

... sonra bi garip olur gidişiniz
Ön dişlinin yakınında zincirin kadroya carpmasını engelleyen lastik bir aparat var 2000 km yi eriyerek tamamlamış ve zincir kadroya zaman zaman carpıp bu ses nedir dediğim seslerin en başta gelenini yapıyormuş... bunu değiştirdiğinizde bir sesden daha en az 1-2bin km icin kurtulmuş oluyorsunuz...
Serviste krem rengi bir SL150 vardı... karbüratör sorunundan yolda kalmış ... sahibi ortada yoktu ama adının özlem olduğunu öğrenince sevinmedim değil... zira keeway ciler arasında bayan sürücülerinde olması güzel bir renk nedersiniz