Arkadaşlar bugün şanslı günümdeydim herhalde.. Paso başka motorlar kullandım

Ilk önce Kanuni bayiine gittim.. Dedim nedir bu Tiger'ın olayı.. Dedi al dedi istersen bi tur at..

Dedim eywallah.. Ehliyette yok ha bi kaza yapsak başımız belaya girecek cık cık cık

neyse abi dedim al benim anahtarı ben bi tur atiim o zaman.. Dedi saçmalama al anahtarını takıl Tiger'la gel.. Neyse arkadaşlar aldım Tiger'ı Kadıköy'e kadar gittim döndüm.. Içim şimdi çooook rahat.. Motorum mükemmelmiş dedim kendi kendime.. 1. viteste gitmiyor Tiger.. 2'de hızlanabiliyorsun kopuyor ama rahatsız bir gidonu var.. Hafif döndürünce bacağım engelliyor malum 196 boy.. Alışmışım ben düz gidona.. Yolda 10 kere falan stop etti ve daha birçok şey.. Pek hoş bulmadım açıkçası ve direk vazgeçtim olaydan.. Ordaki arkadaş benim motora baktı yarım saat, çok hoşuna gitti.. Bindi gaz verdi birşeyler yaptı ve senin subap ayarların bozuk ses var falan dedi.. onun dışında bayıldı motora..
Sonra Mondial'e gittim 2. el bir kros motor vardı.. Abi üzerinde durması müthiş bir motor.. Çalıştırdım biraz yol aldım falan.. hakkaten krosun zevki başka.. Ama tabi gereksiz bir yatırım olur şimdi..
veeee gittim Kızıltoprağa.. Hysoung.. Bndim çalıştırdım falan.. Hakkaten çok hoş bir motor para olsa şu an hiç düşünmem arkadaşlar.. Dedi senin keewayi alalım peşinata sayalım

Tamam ulan sayalım dedim kaç para dedim

1750 dedi.. siiiiiiiieeeeeeeeeee dedim içimden
Sonuç olarak motorumla bu şekilde devam etmeye karar verdim.. Satıp tekrar bir Çin motoru alıp boşuna masraf yapmak istemiyorum.. Balata daha gelmemiş bekliyoruz bakalım.. Yaz sonuna kadar idare edip direk satıcam seneye bakarız artık..
Bu arada arkadaşlar Hysoung GV650 mutlaka mutlaka görün.. Abi böyle güzel birşey olamaz.. Dragstar yanında kuş gibi kalıyor.. 2,5 mt abi motor

Bacağım kadar egzost.. Acaip güzel bir dizayn.. Yani hakkaten gidip görün ne demek istediğimi anlayacaksnız.. 70 beygir mi neymiş