keeway-super light 150

selam arkadaslar.once bej rengı sl 150 almaya karar werdım ama sonra bu tarz bısı alıncaksa sıyah olmalı dedıler bende baktım haklılar.hatta buldum bıle 3 tane 2ooo ytl ye baya temız cızıksız hatta 6000 km cıvarında.ama araştırdıkca sıyırmaya basladım cunku yedekparça ve teknık servısle ılgılı kotu seyler duydum.sımdı ıcımde kurt war resmen yerımde duramıyorum :queen: bılen warsa yardım edermısınız servıs yedekparca durumu nasıldır.bıde bu benım ılk motor olcak oyuzden alırken bı servıse goturup kontrol ettırmrkde lazım warmıdır sızın bıldıgınız adresler kadıkoy bostancı uskudar cıvarında.
bıde yenıbaslayan ıcın uygunmudur bu arac,yada bu fıyatlara onercegınız bısılır warmı 2. el
bıde cok sarsılıo dıe bısı okudum okadar sarsılıomuskı motor aksanına bıle zarar werıomus zamanla
bide.....
bide...
bide... =>
benım sorular bıtmez yardım eden arkadaslara sımdıden :rendeer:

Son düzenleme:
Super Moderator
Öncelikle en basit soruna gelelim, motosiklet alıyorsun, t-shirt değil:); olacaksa siyah olsun diyenlere değil, kendi beğendiğine bakmalısın bence:cat: (şahsi fikrim siyahıdır o ayrı:), -renkler ve zevkler-)
Gereken yedek parçada, teknik serviste hiç sıkıntı çekmedim şimdiye kadar, gerçi çok çok da bir şeye gerek duymadım. Parça sıkıntısı yaşayanlar da yok değil ama, olmazsa olmazlarda sıkıntı yok bildiğim kadarıyla.
Servis kontrolü gereklidir tabii, Kadıköy Hasanpaşa'da MotoServis Keeway'in de yetkili servisidir, danışabilirsin.
Başlamak için de gayet uygun bir araçtır kendileri, son olarak bu motordan titreşim beklememek imkansız olurdu ama, inanılmaz rahatsız edici bir sarsıntı, ve hatta motor aksamına zarar verecek bir sarsıntı da hayal ürünü olmuş biraz..

Daha fazlası için: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/2985-keeway-superlight-150-a.html

Arkadasim, motor hakkindaki tum bilgileri istersen ilanimda bulabilirsin.

Motoru satip satmamak arasinda hala kararsizim, o yuzden istersen benim ilanimi yalnizca bilgi amaci ile kullanabilirsin :)

http://www.sahibinden.com/sisi_barli_siyah_on_camli_superlightWQQaXQQ10130410WQQpXQQdisplayitem

gercektende ole olmus motoru ıı tanıdıgın yazındanda bellı zaten cok ısıme yaradı bu bılgıler tesekkur ederım.ama ben daha az kullanılmıs bısıler alcam cunkü 2 seneden fazla kullanmayı dusunuyorum bı ust klasman gecmek ıcın.senın motor 11.000 de buda bana bıras fazla.ıısallah sana laık bı alıcı bulursun

olcan kardes haklısın galıba renk olayını bıras fazla buyutmusum :p bej farklı gorundugu ıcın gusel geldı bana galıba ama benım tercıhımde sıyahtan yana suan.busefer kesın :) buaksam kadıkoye gıtcam zaten bı motor buldum aradıgım gıbı sahıbıyle goruscam.motorun linki assaıda ıstersen bı goz at.servısınde orda olması cok ısıme yaradı acıkcası.tesekkur ederım yardımın ıcın.içimi rahatlattın resmen :cat:
http://www.sahibinden.com/en_temiz_ve_en_sorunsuzuWQQaXQQ10095965WQQpXQQdisplayitem&keyword=10095965

Son düzenleme:
Valla simdiye kadar zaten 3-4 alici cikti ama hepsini kacirdim. Bir aralar telefonlara hic bakmadim. Motoru muzelik sekilde hep saklamayi dusunuyorum :)

Valla simdiye kadar zaten 3-4 alici cikti ama hepsini kacirdim. Bir aralar telefonlara hic bakmadim. Motoru muzelik sekilde hep saklamayi dusunuyorum :)

ama ole gercektende bu uretımlı motorlarda en cok km ye dıkkat edıyo alıcılar bende dahıl.dogal olarak eskıdıkce sorun cıkarıolar.hem elden cıkarmasıda cok zor oluyo fazla kullanıldıgında.ben 1 haftadır motor bakıyorum 2006 model sl 150 gordum bıkere 1,500 km de dıe adam 2.800 ytl fıyat koymus.0 ları zaten 3.300 den gıdıo.yuh dedım yaa
ama sen yaklasmıssın abı bırasdaha kullanırsan cocuguna bırakabılırsın :D

Öncelikle en basit soruna gelelim, motosiklet alıyorsun, t-shirt değil:); olacaksa siyah olsun diyenlere değil, kendi beğendiğine bakmalısın bence:cat: (şahsi fikrim siyahıdır o ayrı:), -renkler ve zevkler-)
Gereken yedek parçada, teknik serviste hiç sıkıntı çekmedim şimdiye kadar, gerçi çok çok da bir şeye gerek duymadım. Parça sıkıntısı yaşayanlar da yok değil ama, olmazsa olmazlarda sıkıntı yok bildiğim kadarıyla.
Servis kontrolü gereklidir tabii, Kadıköy Hasanpaşa'da MotoServis Keeway'in de yetkili servisidir, danışabilirsin.
Başlamak için de gayet uygun bir araçtır kendileri, son olarak bu motordan titreşim beklememek imkansız olurdu ama, inanılmaz rahatsız edici bir sarsıntı, ve hatta motor aksamına zarar verecek bir sarsıntı da hayal ürünü olmuş biraz..

Daha fazlası için: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/2985-keeway-superlight-150-a.html

olcan kardes haklısın galıba renk olayını bıras fazla buyutmusum bej farklı gorundugu ıcın gusel geldı bana galıba ama benım tercıhımde sıyahtan yana suan.busefer kesın buaksam kadıkoye gıtcam zaten bı motor buldum aradıgım gıbı sahıbıyle goruscam.motorun linki assaıda ıstersen bı goz at.servısınde orda olması cok ısıme yaradı acıkcası.tesekkur ederım yardımın ıcın.içimi rahatlattın resmen
http://www.sahibinden.com/en_temiz_v...yword=10095965

Son düzenleme:
Abimde Keeway super light 150cc var siyah rengte sıfır aldık ve gerçekten güzel motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar