Keeway Servis?

Merhaba. Ben Keeway land cruiser 250cc almayı düşünüyorum. İlk izlenim ve yorumlar gayet olumlu ancak kafama takılan bir kaç soru var. Bu markada servis ve yedek parça yaygınlığı hakkında bilgi verecek arkadaşlar varmıdır?

Land Cruiser 250 gerçekten güzel makina şimdiden hayırlı olsun :)
Servis hakkında bilgim yok ama çok sattığına göre serviside yaygın olmalı...

Teşekkür ederim.

Keeway servisi hakkında bilgi verebilecek bir arkadaş çıkmadığına göre heralde motosiklet.net üyeleri arasında Keeway kullanan yok.

Son düzenleme:
bende anlamadım ama.enteresan niye yazan olmamıs,bence dikkat cekmediginden olabilir.
ama sana soyliyecegim sudur.keeway in superlight modeli var. onun topigine gir bence orda istedigin bilgiye ulasırsın.

Keeway iyidir ama 250 cc modeli superlight kadar satafatli durmuyor. Motor hakinda bir sey demiyecem servisten yana bir sorun yok zaten motor sorunsuz bir alet.Land Cruiser kayislidir son hizi dusuk olabilir ama titremez.Bence alinir.

Bergsten' Alıntı:
Merhaba. Ben Keeway land cruiser 250cc almayı düşünüyorum. İlk izlenim ve yorumlar gayet olumlu ancak kafama takılan bir kaç soru var. Bu markada servis ve yedek parça yaygınlığı hakkında bilgi verecek arkadaşlar varmıdır?
Merhaba,
Keeway'in 250'likleri şehir efsanesi oldu. Ha geldi ha gelecek derken haziran oldu neredeyse.
Servis konusuna gelince çok profesyonel değiller. Motorları bizle beraber öğreniyorlar. Sorunlar için deneme yanılma yöntemi uygulanıyor. SL 150'ler için nisbeten tecrübe kazandılar ama 250 likler için bir süre servis ile ilgili sıkıntı yaşayabilirsin. yedek parça için her ne kadar motomax ve servisleri sorun yok desede buna çok inanma. Pek stok tutmuyorlar ve ucuz olsun diye mallar Çin'den gemi ile geliyor. Gemisine göre 45 ila 60 gün sürer Çin - Türkiye arası. Bu şu demek oluyor; Ellerinde olmayan bir parçayı sipariş verirsen min 2 ayda gelecektir yada sana piyasadan yan sanayisini orjinal diye vereceklerdir ya da sen bunu kendin yapacaksın.
SL'lerde kronik bazı sorunlar var biz çok dert etmiyoruz. Ne kadar verdiğin ve karşılığında ne aldığın önemli. Sorunların çözümü için ciddi şekilde uğraşan arkadaşlar var ama henüz başaran çıkmadı. Servisleri ile bu iş çok zor garanti dışına çıkmasın diye özel ustalara da götüremiyoruz.
250'lik 2 modelde kronik sorun olacakmı sizler alıp kullanmaya başladıkça bunu öğreneceğiz.
Şimdiden sana hayırlı olsun. Umarım biraz da olsa bilgi verebilmişimdir.

1- bu kronik sorunları bildiğin kadarıyla sıralarmısın?
2- senin 150 lik ile 1-2 saatlik durmaksızın yaptığın bir uzun yol tecrüben oldu mu acaba? olduysa vibrasyon sorunu oldu mu? 90-100 km/h sabit hızla rahat rahat gidebildin mi?
3-250cc almak istermiydin? 150 ile farkı nedir sence? 150 yi yeni öğrenecek birine tavsiye edermisin? ben 90-120 km/h arasındaki bir hızla ist-silivri ya da şile ye her pazar gitmek istiyorum, 150 cc işimi görür mü? supershadow bekleyeyim mi ? 150cc ile araç sollamak rahat mı?

lanet olsun ki keeway aldığım için başıma gelmedik kalmadı Bir Motomax ından çekdim bir servisinden birde arada bir aksayan motorundan ve heryerinden

aldığım matrix 150 cc scooter fren kolu kısa sürede kırıldı servise götürdüm kaza yapmışımdır ondan dolayı fren kolu kırılmışdır dediler 10 ytl para aldılar ardından sehpada yere basan parçası kırıldı onada müşteri hatasına bağladılar ardından benden kaynak için para alacağını söylediler ardından motomax ın keeway in üzerindeki yazı kopdu çok ilginçdir bunuda bana bağladılar

en sonunda kilometre teli tekerlek aksamından kopdu onuda müşteri hatasına bağladılar ve en sonunda sol arka sinyal camı kendiliğinden yolda giderken düştü peki budamı müşteri hatası sayın motorsiklet kullancıları hep müşteridenmi oluyor bu hatalar hiç motomax ın çinden gelen bu scooterlarda hata yokmu

şimdi de marşı basmıyor aküyü değiştirdim yine aynı motordas tık yok anlaşılan motomax firmasından kimsede bu konuyla ilgilenmiyor sadecene servisine götürün deniyor servisine götürüyorum oradada pek ilgi yok ne yapacağız iyoralmış olduğumuz scooter elimizdemi kalacak garantisi halen devam ediyor

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah sizin gibilere önce sabır, sonra akıl fikir falan versin yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar