Keeway Outlook 150 Motorum

GÜNCEL GÜNCEL GÜNCEL

ttp://www.sahibinden.com/cok_temiz_sifir_ayarinda_kazasiz_scooter-60WQQaXQQ15113219WQQpXQQdisplayitem

daha müşteri yok mu??? hayırlı satışlar...güzel motor....inşallah satılır...

valla var ama ölü fiyatlar. evet normalde hayatta satmak istemem ama borcum var araba aldığımdan dolayı :(

anlamadım herkes marka düşkünü sanırım honda suzuki vs. olunca iyi başka motorlar kötü gibi bir algı var genelde. kullanmadan binmeden karar vermemek lazım. bende de suzuki vardı an 125 . ama bu keeway ile an 125 i kıyaslarsam on kat daha iyi olduğunu rahatlıkla söylerim.

bakalım kimin kısmetinde yazılı bizim karakaçan :)

arkadaşım inşallah motorun sen istediğin için satılır yoksa satılacak değil uzun seneler bınılecek motor arabanı almışsın hayırlı olosun GÜNCEL :rendeer:

Çok teşekkürler askon.

dediğin gibi ama araba şart olmuştu almak zorunda kaldık borç harç bu sebeple motoru bedavaya satıyorum resmen.

sıfırı aksesuarsız 4500 civarı üzerindekilerle alınsa en az 5000 tl ederi var sıfırda.
bende zarar ediyorum ama yapacak bişey yok. alacak arkadaş gerçekten çok şanslı olacak. ben aradığımda bu fiyata istediğim motoru bulamamıştım sıfır almıştım. kullanamadan satıyorum işte ..

abi ben bıle sana müşteri bulmaya başladım . :pr:malı satmak isteyınce mındar oluyor halbuki alınacak motor ama birde inanılmaz kriz var yok diyenlere inanmayın kaç gündür siftahsız dükkan kapatıyorum. ALLAH kolaylık versın:rendeer:

doğru söylüyorsun askon. bende finans sektöründe olduğumdan krizi bizzat gözlemliyorum çok iç açıcı değil malesef durumlar :(.

çok teşekkürler ilgin için eğer motoruma müşteri bulursan 3390 fiyat şu anda oradaki 90 tlsenin satış komisyonun olsun kabul edersen motoruna aksesuar alırsın motorcudan motorcuya jest diyelim yanlış anlamazsan. tekrar teşekkürler.

doğru söylüyorsun askon. bende finans sektöründe olduğumdan krizi bizzat gözlemliyorum çok iç açıcı değil malesef durumlar :(.

çok teşekkürler ilgin için eğer motoruma müşteri bulursan 3390 fiyat şu anda oradaki 90 tlsenin satış komisyonun olsun kabul edersen motoruna aksesuar alırsın motorcudan motorcuya jest diyelim yanlış anlamazsan. tekrar teşekkürler.

yanlış anlamam tabi ama teşekkür ederim ben sana jest olsun diye uğraşıyorum motorun beyaz olsa sağlam da bir müşteri var rengınde ikna olursa bakalım ne dıyecek ilk motosıklete başlayacak

ya evet aynen bende beyaz diye kalkıştım bu işe ama beni bayi vaz geçirdi. beyazlarda ayak sürtmesi yoldan kaynaklanan pislikler vs gibi durumlarda siyah siyah izler oluşuyormuş zamanla ve çok kirleniyormuş. bende siyah aldım o sebeple. arzu ederse tabiki yardımcı olurum seve seve

ya evet aynen bende beyaz diye kalkıştım bu işe ama beni bayi vaz geçirdi. beyazlarda ayak sürtmesi yoldan kaynaklanan pislikler vs gibi durumlarda siyah siyah izler oluşuyormuş zamanla ve çok kirleniyormuş. bende siyah aldım o sebeple. arzu ederse tabiki yardımcı olurum seve seve

bayinin kandırmacası beyaz bu sene moda lüks jiplerde bıle beyaz yardımcı olurum demişsin boyatacakmısın:queen:

yok fiyatta yardımcı olurum anlamında :)

dediğin gibi belkide elinde yoktu siyah vardı olabilir :(

senin motordan bu aralar çok görmeye başladım..güzel motor...inşallah hayırlısıyla müşterisi çıkar...

sağ olun arkadaşlar değeri anlaşılacak belki ama şu an çok bilinmiyor.

satılmazsa çok üzülmeyeceğim kesin sadece ihtiyacım var o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar