Keeway Outlook 150 Motorum

tıklayınca büyümesi lazım fotoğrafların,

linkte detaylı olarak tecrübelerimi aktardım oradan okuyabilirsiniz.

sürüşü çok rahat ve keyifli yormuyor insanı, boyutlar gayet büyük iki kişi rahatça yolculuk yapabiliyor.

detaylar burada

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/47570-keeway-outlook-150-alinir-mi.html

amortisörler çok hoşuma gitti yoldaki bozuklukları rahatlıkla atlatıyor ve motor sizi sarsmıyor,tabi 16 jant lastik olması da bunda önemli bir etken.

özetle tavsiye edebileceğim bir motor, gönül rahatlığı ile alınabilir.

Hayırdır hangi dağda kurt öldüde koydun fotoları:p Birde bıcıbıcı yaptırmışın motora yoksa pismiydi:mrgreen: Neyse artık avutmıycaksın başka fotolarla bizi buna eminim.Şimdi foto koydumda kurtuldum sanma gezi yapıcaksın foto çekiceksin, grup toplantılarında boy göstericeksin:mrgreen: Gerçi foto foto diye dilimiz damağımız kurmuştu ama bunları artık ne zaman yaparsın 1 yılı bulmaz değilmi:mrgreen:

Şaka bir yana kazasız belasız nice kmlere.:rendeer:

gecen hafta perzembe gunu bende aldım. keeway bıldıgınız dandık markalardan degıl arkadaşlar. suan bu 5.motorum hondada kullandım yamahada. yaklaısık 4 gunde 550 km yaptım. Antalyada yasıyorum ve pazar gunu Antalyadan 5 motor yola cvıktık ve alanyaya gıttık. sy sogutmalı oldugu ıcın aklın motorda degıl.2 dk mola verelım derdı yok :) yol tutusu harıka cantlar buyuk oldugundan. dıger arkadaşlarımda hasta oldular. yamaha ybr ve honda repsol 125 kullanan arkadaşları daha rodaj suresınde oldugu halde tamponlarından ayrılmadım. 100 km hıza rahatlıkla gelıyor kendını kasmadan. bakalım ılk bakımdan sonra ne yapıcak. motorsıkletın ve amortısorlerın yukske olması cok buyuk avantaj. tek kotu yanı koltuk altı bagajın ufak olması. onun dısında bır problem yok. Zaten bu fıyata alınacak motor ne var?? 2 senedır tanıdıklarımdan bılıyorum. tık yok sorunsuz bınıyorum dıyorlar.oyle hafta sonlarıda bınen ınsnalar degıl.

3333_75063176951_640391951_1652412_6055163_n.jpg

3333_75059351951_640391951_1652321_3766265_n.jpg

3333_75057291951_640391951_1652281_769845_n.jpg

Son düzenleme:
tüm tebrikler için teşekkürler arkadaşlar, bende isterim motorun tepesinden inmeyeyim ama malesef zaman olmuyor her durumda :(

lewo sana da hayırlı olsun , bir outlook kullanıcısı daha en azından beni yakından anlayan birisi var artık :)

teşekkürler arkadaşlar, rodajda olduğum için hala yüksek hızlara çıkmıyorum, be sebeplede çok uzun yola gitmiyorum şimdilik,

şehir içinde gezilerim oldukça atarım tabiki.

şimdilik işe alışverişe yakın yerlere filan gittim :) motoro alışıyorum.

benim gibi bir acemi için bile kullanması kolay bir motor.

rodaj süresi motoru yuksek hızlara kalıcı olarak cıkarmamak degıldır. serii kalk ama aynı yuksek hızda sabıt ve uzun mesafe gıtme. dip gaz gitme,tek kısı buın mumkun oldugunca

kitapçığında ilk 300 km için 25-30 km hız yazmışlar, bende mümkün olduğunca uymaya çalışıyordum, ama şimdi senin dediğine göre hız yapabilirin?

kafam karıştı, hangisini uygulamak lazım. Çoğunlukla tek bindim bu arada zaten. eşimle gittiklerim de kısa mesafelerdi

kitapçığına bakarsan maksımun hızı 90 yazıyor :) şuan 700 km deyım. dun yagını degıstırdım. Antalya çok artmaya başladı. hergun degısık kısılerde goruyorum plakasız sekılde yenı almıslar. gercı benımde daha plaka yok.ışık sistemı cok ıyı mesala. kısaların ve uzunların mesafesı gorus acısı çok ıyı.üstündekı lastık markasını ılkkez duydum. bilmem ne TİRE yazıyor. lastıkcıye sordum nasıl bu lastık dıye. ıyı lastık markasıdır hıc elleme dedı. ama ben hala guvenemıyorum. metzeller fılan alsammı dıye dusunuyorum. olmazsa kışın alıcam.

Yağ değiştirirken yazlık yağ koydurt. shell ın var mesala.15-50 yağ koydular.

üzerindeki lastikler ,tutuş filan anlamında orta halli kalite, ben bir sıkıntı yaşamadım. ancak pek çok motorda olduğu gibi NYLON , bu sebeple lastik hamurları daha kaliteli bir marka alma imkanın varsa ya da değiştireceğin zaman iyi bişey almanda fayda var diye düşünüyorum, kışın ıslak yollarda vs. için.

sımdılık bu lastıkler yaz ayı ıcın normal. ama kışın yaramaz. kauçuk oranı yuksek lastıkler almak lazım. 760 km deyım. 100 km hıza sorunsuz ve ıyı derecede gelıyor. 100 km hızdan sonra hızlanması yavaş. ıkı kısı 110 gordum. bakalım ıyıce otursunda 2 bın km ye kadar bısey dıyemem.

100-110 ,le giderken motorun konforu nasıl titreşim vs artıyormu,

düşük hızlarda çok konforlu umarım yükşek hızlarda da öyledir

hayırlı olsun arkadaşım görünüş itibarı ile güzel motor....allah kaza bela vermesesin....güle güle kullan....geçen ay arabayla yanımdan geçti bu motorun aynısı ama ne marka olduğunu görememiştim....valla hoşuma gitti....

teşekkürler alix35,

bizde baya memnunuz motordan, henüz çok uzun yol yapmadım ama lewo arkadaşımız benden daha çok kullandı ve kullanıyor, o daha tecrübeli :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar