Keeway mi Yamaha Bw's mi?

arkadaşlar motorları 2 ye indirdim keeway digeri yamaha bws arkadaşlar bunu son kez yazıyorum lütfen yardımcı olun başka motor önerileriniz varsa yazın 150 cc lik biraz hızı olsun gücü falan yerinde bi motor arıyorum.....:)

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

Super Moderator
1-Keeway'in hangi modeli?
2-Yamaha BW'S 150 değil 100 cc.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yamaha bw's 100 ile Keeway in en yüksek fiyatlı modeli arasında bile büyük fiyat farkı var. Yamaha 3000 ytl civarı Keeway matrix ise 1900 olması gerek bana soracak olursan Keeway çünkü indirimde ve hep olumlu görüşler okudum. Ayrıca 4 zamanlı ve 150 cc. Sakal adlı kullanıcıya ulaş ve fikrini al daha yeni 'kw.matrix' aldı.

kardeş BWS hem pahalı hemde iki zamanlı 1400 araba kadar benzin yakar ayrıca yağda yakar bu yağ tam sentetik olmalıdır litreside 8-10 milyon civarı 4-5 depo benzinde 1 lt yağ gider hem motor pahalı hem kullanım maliyeti pahalı..bu saatten sonra 2 zamanlı motor alanın aklına şaşarım...bende bi zamanlar vardı satana kadar beni batırdı paso benzin yağ parası veriyorsun gittiğinde 3 adım yol...hele uzunyola falan çıkanın vay haline :) bu motorlara güçlü diyenler var o güç motora ait değil tamamen benzinin gücü :)
anlayacağın 2 zamanlı alacağına tofaş şahin al daha aza yakar hemde 5 kişi binersin :)

bws nin tek sevilmeyen yanı yakıtı bence. yamaha tercihin varsa keewayi de tercih etme derim.

bi sn önce sen karar ver kaç cc istiyosun?? bws 100cc çünkü.

yamaha istiyosan bws almanı tavsiye etmem onun yerine nouvo al oda yamaha ama yarım otomatik gayet seri bi motor 150cc fiyatı biraz pahalı ama yamaha işte genede sen bilirsin

ben keeway matrix 150 kullanıyorum sorunsuz fakat yolda çok dikkat ediyorum.
yamaha olsa batoslama giderim bişey olmaz

keeway matrıx veya focus yamaha nouvo danda iyi cevaplar geliyp yani pek sorunlu degil nouvo lar yarım otomatik viteslimi acaba???????ha bide yamaha cygnus rs yeni modeli var 150 cc lik 4 zamanlı onlar hakkında bilginiz varmı bws den ucuz yalnız bu

nouvo lar vitessiz tam otomatik scooter gibi kullandığım bi motor çok güzel seri güçlü bi makina alcaksan nouvo al taş gibi motor yıllarca sorunsuz kullanırsın.

arkadaşlar kusura bakmayın ilk motorum olucagı için biraz kafanızı agrıttım nouvo bws ve arkadaşımdan duydum skipper mortor varmı bunlardan sizce hangisi?????

bence bws al keeway den bin kat daha ii we çok seri arkadaşta kırmızısı wardı daha motor açılmadan 2 kişi 100 km geldik amam keeway o kadar yaparmı bilmem yalnız bws de biraz fazla yakıyo ama hakkını weriyo motor

ben sana şöyle anlatayım:eğer kentsel bir alanda yaşıyorsan bws tutkunu olmadığın sürece bws nin yanına bile yaklaşma yakıt tüketimi çok fazla tekerleri büyük tam bir off road-scooter karışımı gibi birşey yani o motoru asıl toz toprakta kullancan en iyisi honda activa tam senlik olacak:cat: nedenler:tekerler küçük(asfalt yapılı yola uygun)ekonomi çok iyi motor 100 cc ye göre güçlü(100 cc 7 bg) ve çok da sağlam makinalardır küçüklüğüne bakma 7 bg çok iyi mondial 151 rs nin 7.5 olduğunu düşünürsek bayağı bir iyi yine de karar senin arkadaşım ben kırsal kesimde yaşıyorum ama şehirde yaşasam scooter olarak düşünmeden activa alırdım bu arada beat de alabilirsin unuttuk onu

saygılar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım yamaha bws 100lük motor yeteneğin yoksa eğer motor alma derim)....:pr:

arkadaşım sana mı sorcam motoru güzel kullanıp kullanmadıgımı param varki motor alıyorum ben sadece sizden görüşlerinizi almak için motorların çeşitlerini yazdım ve bunların iyilerini sordum.soru sormakta suçsa ben üyeligimi kaldırırım:pale:

ben sana bişe diim mi bak keeway matrix de kullandım cok saglam makine ama bi arkadasımda yorumda yasmıs dikkat li gitceksin tekerlekleri 130/70 yanak genişligi de ii cok güsel yatabiliosun motorda fakat dedim ya dikkat ediceksin yamaha 2 zamanlıda kullandım motorda bas ya o kadar diiim sana hiç korkma yanak genişligi 60 yatmak cok daaha kolay serilik desen matrixle kafa kafa ya gidio manevra kabiliyeti 10 numara;)) kardes sen şimdi buraya ne aradıını yaz performans isterim şehir içi gezicem biras da tatlı bi makine olsun dersen yamaha dan(bws) den şaşma ama uzun yolada cıkarım diosan 4 zamanlı al cunku bildiim kadarıyla bws hava sogutmalı uzun yolda ugrastırır seni;) e biliosun yağı da var;) 150 lik matrix te cok güsel yakıtı da 2000 km de iice düşüo;) performansından da cok buyuk ihtimal memnun kalırsın! baska sorun varsa sor elimden geldiiince yardımcı olurum hadi selametle

selam arkadaslar bws kıyaslanacak bir motor degil bunu söyliyebilirim ben gecen ay 1900 ytl ye hafif kazalı sattım (2004) cekiş olarak cok iyi kalkıslardada keeway yalan olur arn benim arkta var bir günde 270 km gezdigimizi biliyorum ve inanın 5 ytl benzim fazla yaktım üsküdar-sile-riva-anadolu kavagı-üsküdar vede ben yolda ondan rahat geldim virajlarda yanından gülerek gecersin lastiklerin dişli olmasına ramen ve simdi benim sattıgım fiyatın 350 ytl altına satamıyor hemde motoru 2006 model yani 2. eldede karlısın baya YAMAHA dayanıklı-seri-2. eli degerli vede her yola uygun gilera runner almasam satmazdım SAYGILAR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar