matrıxlerın hepsınde benzın gostergesı sorunu var.aldıgımın ıkıncı gunu goturdum servıse .benzın yarıya dustumu ıbre tamamen dusuyo.alacak arkadaslara duyurulur.motor hakkındada bıraz bılgı vereyım 7 bucukmu 9 beygırmı anlayamadım ilk onu soylıyeyım.servıste usta 7 bucuk dedı baska bıyerde 9 dıye okudum.ben 5 aydır bınıyorum.gostergesı 140 ama 95 ı daha gecemedım.ıbre cabuk yukselıyo ama 90 ı gecınce daha gaz yemıyo motor.granaj ları saglam .fazla turu yok.bıraz yuksek bı motor.benzın deposu ufak.5 ltr. 140 km re gıdebılıyorum ortalama.yakıtı fazla.kısaca sehır ıcınde ıdeal alarımı uzaktan kumandası var.macarıstan uretımlı.guzel bı motor.
bende 9 beygir die biliyorum ayrıca sendeki toplu sorun ne bilmem ama 110a kadar cıkıyorum 5ltre bnzin 170km gibi bi yol yapıyorum gosterge sorunu bendede var genel olarak katılıyorum ii bi motosiklet..
Arkadaşlar benim motorun takozunu kırdım sonundaale:
Siz siz olun kalkışlarda seri kalkıcam diye gazı köklemeyin 50 kıyat verdim içime oturdu. Halbuki düzgün kalkışlar yapsaydım 50 ytl ye 16 lt benzin alırdım.16 lt benzinlede aşa yukarı 550 km yol yapardım.
benmde catlakmı kırıkmı artık nyse degsmesi lzm brz pahalıya malolmus işçilikten galiba:silent: