superkartal' Alıntı:
bu matrix in koltuk kapasitesi iki kişiyi rahat rahat alır mı?VE honda beat mi yoksa matrix mi almalı
Merhaba Arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım Gecen hafta arkadaşımla beraber 2 tane matrix 150 aldık. Adamlar güzel motor yapmışlar diğer motorlardan farkı yerden yüksek olması. Ön farlarını racing tarzında yapmışlar kısa far mercekli sol tarafta uzun far ise ise sağda

alarrımı ve uzaktan kumandası var isterseniz kumandadanda motoru çalıştırabiliyorsunuz. Gelelim arkadaşım senin sorularına boyun benim gibi uzunsa (1.88) arkana biri oturdumu rahat edemeye bilirsin dizlerin direksiyona çok yaklaşıyor çünkü ama arkana oturan kişi arkadaki çanta ile koltugun arasındaki boşluga oturursa ( bu bölgede depo kapagı var ) hiçbir sorun olmuyor. Honda beat mi matrix mi diye sormuşsun. Honda beat güzel bir motor ama 100 cc oldugu için performans olarak o kadar iyi degil
bir arkadaşımdada honda beat var gecen gün kapıştık onun motoru yaklaşık 2000 km de benimki ise 50 km de yani daha motor açılmadı rodajda olduğu halde baya bir fark attım.

Uzun lafın kısası bana soracak olursan tek kelimeyle matrix 150 al derim.
Bu arada yazdıktan sonra farkettim bu konu yazılalı baya olmuş yaw