Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kymco agility 125 alacaksın!
Kymco agility 125 alacaksın!
İyi güzel motorda 4lt. yakıtı var...r:
Sıkılma yok...Adamsa ama beat güzel motor...İnnova daha güzel ben olsam agility alırdım agilitynin eksi yöne çamurlugun çok uzun olması...celıl ybr
bızde tüp taktırırız abı kardesın beatten memnunmu abı nası motordan sıkılmısmı bu arada derslerımıde yavastan duzeltıyorum
Bu yazdığınız makineler Agility ile karşılaştırılamaz bile. :cat:
Agility'nin muhattabı Beat yada Cygnus değildir.
Suzuki AN125 ile belki kıyaslanır o konuda da Agility birçok yönden üstündür.
Cygnus konusunda haklısın bnce ama agility kıyaslıcaksan beatla kıyasla ve ustun olsun beat 100cclik bi motor ve torku dusuk bi motor ama duz yola geldimmi cok temiz gidio
ama suzukiyle kıyaslamayın bnce artık bu motoru yer suzuki agilityi kabul edin
hem sekil hem motor olarak cok dha guzel bi motor an125
anlamıorum bu agilitycilerdeki marka fanatikligini![]()
An125 Agility'i hangi noktalarda yer merak ettim açıkçası?
Bir kere cygnus'u direk ele derim.Küçücük ve tipsiz bir motor.(benim agility nin yanında pire gibi kalıyor).Keeway'leri bende tutmuyorum pek fazla..Tercihin beat ve agility olmalı.Beat'in agility e göre artıları kesinlikle daha konforlıu amortisörleri daha yumuşak ve daha az benzin yakıyor.Agility nin beat'e artısı çok seri olması(arkamda 90 kg lik adama rağmen beat'i çok rahat geçebiliyorum--yarış yapıp test ettik-- bws yi bile kaptırınca geçersin agility'le),tekerlek çapının büyük olması,ön freni disk,bagajı full face kask alıyo(beat'e sığmaz).. Ben 1 yıldır agility kullanıyorum ve her dostuma gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..Honda beat'i olan bir abim bile kymco'yu takdir ediyor ve beğeniyor..Kendi motorunun 2 kişiyle boğulduğunu söylüyor..Agility alın derim...