Motorum dün servisten çıktı saolsun Mecidiyeköydeki Merkez Servis Yedek parça sahibi Uğur Bulut motoru özenle bakımdan çıkardılar tüm keeway kullanıcılarına tavsiye ederim.Herşeyden öte bu insanlar bence esnaflığı biliyor.Teşekkürler Uğur abi.Bu arada motorumda hala birkaç parça eksik özellikle kumanda kollarının ve elektrik tesisatının,daha sonra sağdaki hava filtresinin içinde bulunduğu parlak kapağın aynısının solu lazım.Bu parçaları sıfırından daha ucuza mal etmek istiyorum elinde bu tür çıkma parçalar olan arkadaşlar bana buradan ulaşsın lütfen.Çünkü gerçekten sıfır keeway parçaları oldukça pahalı birde km saatimin değişmesi lazım orjinal km saati 95 lira bu motora başka bir ucuz km saati uyduramazmıyız.
supershadowların kronik sorunudur gdon kırılması ayrılması.Avrupa Yakası Mecidiyeköyde Merkez Servis Yedek Parça var.Sahibi Uğur Bulut.Ona git o gidonu kaynatsın bnmkini süper yaptı hem daha az maliyetli oluyor.Orjinal gidonu maalesef artık yok başka gidonlarda en az 70 lira civarı.
Arkadaşlar benim motor ilk çalıştırıldığında hep jikle istiyor ve jikleyi 4-5 dakkadan önce bırakırsam stop ediyor,rolantiyi yükselttiğimdede bu sefer gaz verdiğimde sanki gaz takılıyormuş gibi gazı hemen kesmiyor.Acaba sorun nerede?