Şehir içinde 100 km/4 litre yakıyor,eksozda sararma yok.
bu motorların teknik bi sıkıntısı varmış iki silindir ama karburatör besleyemiyormuş yığılma yapıyormuş
Hava filitresini komple temin edebilirsem değiştirmeyi düşünüyorum tabi kulabilirsem şu anda aklıma gelmedi markası performan hava filitreleri var duymuşsunuzdur onlardan taktıran var mı ?
250 cc lik yeni motosiklet üzerinde gördüğüm kadarı ile SS ile aynı.Yani Lifan yapımıvıceroy evet sana katılıyorum yazdıklarının önemli olan bazı parçaları daha kalitelileri ile değiştirmek bu arada merak eden arkadaşlar için www.keeway.com.tr adresinden fiyatlarını ve yeni modellerini görebilirler tabi ki en önemlisi servis listelerine ulaşma imkanı olacak.Her konuda muhatap olabileceğimiz EFSANE MOTOR gibi büyük bir firmanın olması diger bir mutluluk konusu![]()
arkadaşlar evet dediğiniz gibi sshadow gelmiyor malesef parça olayı ile bilgi almak için irtibata geçmek lazım ama benim dikkatini çeken motorlarla ilgili çok açıklayıcı bilgi olmaması
bizim motorlara maxi çanta seti taktrısak nasıl onca sizce kappa bi 3 lü şöyle enduro gibi![]()