Keeway Hurricane 50cc 2 zamanlı yedek parça.

Merhaba dostlar öncelikle herkezin kandili mübarek olsun motorum daha 8.000cik kmde debriyajdan tıkır tıkır ses geliyor nedenini bulamadılar ama debriyajdan dediler sekman piston debriyaj lazım 2 zamanlı 50cclik bu makina . Kanuni popcorn 2zamanlı 90cclik motoru ile aynı dediler .
Sorularım popcornun parçaları uyar mı ?
Uymazsa parçaları nerden bulabilirim.
motor 1 seneye aşkın yatıyor işe gidip geliyordum . Yaptırmam gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ederim...:)

SORUYU SORDUM 1 KİŞİ BİLE CEVAB VERMEDİ ISRARLA TEKRAR SORACAGIM !

ARKADAŞLAR KEEWAY HURRİCANE 2 ZAMANLI 50CCLİK MOTORUM VAR KEEWAY İFLAS ETTİĞİNDEN PARÇASI YOK DENİLDİ AMA KANUNİ POPCORN PARÇALARININ BAZILARI UYUYOR DENİLDİ NEDİR NE DEĞİLDİR BİLMİYORUM.
MOTORSİKLETİMİN MOTOR KISMANDAN SES GELİYORDU SÖKTÜĞÜMDE ÖN VARYATÖRDEN SES GELİYORDU (TIKIR TIKIR TIKIR DİYE) AMA MOTOR YÜRÜYÜNCE SES GİDİYORDU EN SONUNDA ISIKLARDA STOP ETTİ KENDİ KENDİNE ÇALIŞTI BU SEFER DAHA ÇOK SES GELMEYE BAŞLADI VE YİNE STOP ETTİ TEKRAR MARÇA BASTIGIMDA CALISMADI SIKIŞMIŞ GİBİ BİŞİYDİ ZORLUYORDU BİR YERİ SESİNDEN BELLİYDİ YANİ USTAMA GÖTÜRDÜM (MERDİVEN ALTI) (BAŞKA USTA YOK OTURDUGUM İLÇEDE) PARÇASI YOK PARÇAYI SEN BUL TAKALIM DEDİ MOTOR 6 7 AYDAN BERİ YATIYOR SEKMANDA ATALIM DEDİ DAHA 8.000KMDE KIZ GİBİYDİ. NEYSE ONADA TAMAM DEDİM SEKMAN PİSTONUN ORJ. BULDUM 120 LİRA HEPSİ (SEKMAN-PİSTON-SİLİNDİR-GÖMLEK) ÖN DEBRİYAJ YOK . SİRKECİDE CALISAN DÜKKANI OLAN VARSA ULAŞABİLİRMİ? YADA ELİNDE BULUNAN PARA MÜHİM DEĞİL LÜTFEN YARDIMCI OLSUN BİRİS.
BİRDE PARÇA İŞİNİ ANLAYAMIYORUM ARKADAŞLAR 1956 MODEL MOTORSİKLETİN PARÇALARI VAR BU MOTORUN NEDEN YOK 2005 MODEL ALTI ÜSTÜ HAYRET EDİYORUM .
İLGİLENEN OLURSA SİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI GÜNLER DOSTLAR...

Bilgim yok bu konuda arkadaşım. Bilsem neden yazmayayım. Ya da yazmasınlar????

Sonuçta bilgi paylaşım sitesi bir sürü ustalar var mağduruz burada belkide o parça ustada var .

mondial 50 tt ile motorları aynıydı sanırsam eğer motor model kodunu biliyorsan internetten birçok parçayı bulabilirsin bence

mondial 50tt 4 zamanlı bu 2 zmaanlı motor farkı olabilirmi?
model kodunu bulduktan sonra nasl olacak :S
lütfen yardm edin lütfen :(

50 cc motordan ne bekliyon arkadaşım ben anlamıyorum yaw :sunny:

yerinde olsam onu bırakır bisiklete binmeye başlardım hiç olmazsa bu şekilde başın ağrımaz ...halini iyi görmüyorum senin :pale:

yanlış yazıyor olabilirmisin biye araştırdım gerçekten iki zamanlı ve 50 cc dolayısıyla işin çok zor çünkü iki zamanlı kalmadı ancak kanuni den uyarsa belki servislerine sorman lazım

Tamamı büyük harflerle konu başlığı , mesaj yazmak yasaktır! Konu önceki konu ile birleştirildi.

Ne yazdııgımdan gayet eminim sirkecide dükkanı olan yokmu hiç ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

Saygı duymanı beklerdim.
Paran olmadıgında tofaşa binmeyi biliyorsn paran oldugnda audiye binmeyide bilirriz :)

dostum motor kodu 1E40QMB ise eğer 50 cc olan diğer çin malı tüm 2 zamanlı motorlarla vede yurtdışı sitelerden alışveriş yapıyorsanda 1E40QMB model koduyla bulabilirsin

Ne yazdııgımdan gayet eminim sirkecide dükkanı olan yokmu hiç ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

Saygı duymanı beklerdim.
Paran olmadıgında tofaşa binmeyi biliyorsn paran oldugnda audiye binmeyide bilirriz :)
Sirkeciyi kimse ayağına getiremez, sorunlu parça ön varyatör demişsin sanırım. parçayı sök ve sirkeciye git 50cc 4 zamanlı scooterların varyatörü uyar büyük ihtimalle. olmazsa ön arka takım alırsın.

Sirkeciyi kimse ayağına getiremez, sorunlu parça ön varyatör demişsin sanırım. parçayı sök ve sirkeciye git 50cc 4 zamanlı scooterların varyatörü uyar büyük ihtimalle. olmazsa ön arka takım alırsın.

kardeşim Sinop'ta oturuyorm gitmem imkansız işim gereği. İstanbul'ada çok gitmiş birisi değilim hiç bir yerini bilmiyorum.
Almak sorun değil gitmek lazım ...

kardeşim Sinop'ta oturuyorm gitmem imkansız işim gereği. İstanbul'ada çok gitmiş birisi değilim hiç bir yerini bilmiyorum.
Almak sorun değil gitmek lazım ...
Sirkecide fazla bişey yokki, 2 tane küçük dükkan, bakkal kadar diyelim, bi tane büyük bi tane de mondial yedek parça mağazası var. Sorduğum her 10 parçadan 6-7'si orada yok. 150'lik balansörlü cg motora conta seti bile bulamadım mondialci buldu verdi sözde ama yanlış çıktı conta seti. Sen adanadaki camgöz motora sor aradığın parçayı, internetten de satış yapıyolar. http://www.camgoz.com.tr/

eğer motor gerçekten 400lira ise vur kibriti gitsin topraam. böyle nasübetsüz motorlarla uğraşılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar