Keeway Focus 125 İzlenimlerim

Arkadaşlar uzun zamandır fırsat bulup forma gelemiyordum artık buradayım neyse sözü uzatmayım geçen ay keeway matrıx veya arn 125 almayı planlıyordum olmadı focus 125 e dönmek zorunda kaldım şuan motorum 800 kilometrede ve şuana kadar olan izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum motorumdan allaha şükür çok memnunum 800 km sorunsuz bir şekilde atlattım genelde 2 kişi kullanıyorum eşim ve ben hafta sonları alışverişimizi dahi yapabiliyoruz buna rağman giderken en ufak bir zorlanma dahi yaşamıyorum sadece deneme amaçlı düz ve hafif eğimli bir yolda iki kişi 70 civarı hızlara rahatlıkla ulaşabiliyor ve bu hızını muhafaza edebiliyor beni en çok cezbeden frenleri oldu benim için çok mükemmel denilebilecek frenlere sahip çok zorlamadığınız sürece virajlardaki çizgisini kaybetmiyor amortisörleri bir harika 2 kişi defalarca inanamayacağınız çukurlara düştük ben her seferinde amortisörler patladı dediysemde hala taş gibi duruyor ancak herşeyin bir bedeli olduğu gibi bu kadar güzel şeyinde bir bedeli var fazla yakıt tüketimi rodajdan sonrasıda dahil olmak üzere bir depo ile max 75 km yol alabildim serviste deposu 20 ytl ye dolar dediler birgün sırf merakımdan motor tekleyene kadar benzini bitirdim 11.5 ytl ye depo doldu ama şikayetçi değilim benimle aynı zamanda arkadaşım mondial 150 rs almıştı adam şimdi nalet ediyor aldığı güne keşke biraz daha bekleyip keeway alsaydım diyor bunların dışında çok dikkat çeken bir motor herkezde bulunan cinsten değil bi kaç kişinin bu motoru nerden aldın daha önce hiç görmedik demeside çok hoşuma gidiyor şimdilik aklıma gelenler ve aktaracaklarım bu kadar aşşağıda resimlerini paylaşıyorum

dsc00591ga8.jpg

dsc00592ys6.jpg

dsc00594ax6.jpg

bende bu motordan almayı dusunuyorumda bir kac sorum olacaktı:
1)Sizce bu motorumu alayım yoksa 500 ytl daha verip arn mi alayım?
2)Maximum ne kadar hıza ulasabildiniz?
3)İki kişi binince altı deyiyormu?
4)Jikle problemi var mı? Kırılma, Çalısmama vs...
5)Motor ile ilgili benzin dısında baska bi sıkıntınız varmı?

bende bu motordan almayı dusunuyorumda bir kac sorum olacaktı:
1)Sizce bu motorumu alayım yoksa 500 ytl daha verip arn mi alayım?
2)Maximum ne kadar hıza ulasabildiniz?
3)İki kişi binince altı deyiyormu?
4)Jikle problemi var mı? Kırılma, Çalısmama vs...
5)Motor ile ilgili benzin dısında baska bi sıkıntınız varmı?
merhaba ben sorularına hemen cevap vereyım arkadasım,bende focus kullanıorum..
1 bence bu motoru al hıc dusunme arn tavsıye etmem
2 90 km gecmıo onu solım daha fazla bısey ısteme.
3 iki kişiyle degmıyor kesınlıkle
4 jıkle problemı yok cok soguklarda bı ıkı kerede anca marş alıyor
5 benzın dısında hıc bı sıkıntımız yok :)

merhaba ben sorularına hemen cevap vereyım arkadasım,bende focus kullanıorum..
1 bence bu motoru al hıc dusunme arn tavsıye etmem
2 90 km gecmıo onu solım daha fazla bısey ısteme.
3 iki kişiyle degmıyor kesınlıkle
4 jıkle problemı yok cok soguklarda bı ıkı kerede anca marş alıyor
5 benzın dısında hıc bı sıkıntımız yok :)

Öncelikle cok tesekkur ederim sorularımı cevapladığınız için. Focus tan memnun olduğunuza cok sevindim cunku bu motorun sekline icim gidiyor.(Arn den daha guzel bence). Ayrıca arn nin butun forumlarını okudum. Arn ye iki kisi binilince altı deyiyormus ve o da 100km yi gecemiyormus. Focus ile ilgili neredeyse hicbir forum yok. Eğer bildiğiniz bir forum varsa linki ni yazabilirmisiniz.

motorun tek arka amortisör olduğu için pek hoşuma giden model değil.
onun dışında bütün uzak doğu (japonya hariç :) ) motorlar kadar performanslı.
125 cc scooter için 90 dan fazla hız yapmak o kadar önemli olmasa gerek. lastik ebatlarından dolayı 70 - 80 civarı hızlarda çok güven vermiyor diğer düşük hacimli scooter modelleri gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar