keeway çin malı, kanuni de çin malı. bu tip firmalar, çin'de fabrika kurup orada parça ürettirmiyorlar honda, yamaha, harley'in aksine. çin'de seri ve markasız üretim yapan firmalardan parça alarak üzerlerine kendi markalarını basıyorlar ve de onları montaj ediyorlar. yani keeway ne kadar macarsa, kanuni de o kadar Türktür.
mevzuye gelince; uzun süreli kullanmak istiyorum demişsin yok öyle birşey, ya da uzun süreden anladığımız aynı zaman dilimi değil. seni temin ederim ki, bir yıl içerisinde büyütmek isteyeceksin. farklı motor türleri, farklı olgulardan iktidarını alır, raceler hızından, endurolar dayanıklılığından, chopperlar da(cruiser) sesinden alır iktidarını. saydığın motorların hiçbirisinde ses yok, dahası (virgülden sonraki öznel yorum) spyder dışındakilerde görüntü de yok. o yüzden ufak chopperlerda iktidar, sesten görüntüye kayıyor. ben de tam bu sebeple, ikinci eline çok daha dayanıklı ya da uzun yolda bayılmayan güzel makinalar alabilcekken, gittim sıfır caracal aldım. çünkü beni ona bağlayan fatboy çizgisi ve parlaklığıydı.
o yüzden sana tavsiyem, motoru ne olarak kullanacağını belirle, görüntüyse (bence spyder), uzun yol ve biraz daha konforsa keeway al, ama her halükarda da ikisini de bir yılda satıp shadow vs. almak isteyeceksin.
iyi sürüşler