keeway çin malımı?,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar motor alcamda kymco agılıty ile keeway focys 125 arasında karar veremedim keeway kymco ikiside çin malımı değilmi onun hakkında bilgi verirmisiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kymco kore malıydı yanlış hatırlamıyorsam yada duzeltın.

keeway hım guzel soru :) eski kullanıcısı olarak yarı çin yarı macar diyebılırım ama guzel motor

sonuç olarak kymco daha kaliteli ama

kymko Taivan malıdır.
keeway ise Macaristan patenti ile çinde üretilmektedir ancak diğer çin mallarıyla karıştırmayın,çünkü bir çok avrupa ülkesinde satılmaktadır,kaliteli bir motor diyebilirim.Ama ben olsam Kymko tercih ederdim....

Son düzenleme:

345

kymco agility de çinde üretiliyor. kymco ların bir kısmı Çinde bir kısmı Tayvanda üretiliyor.Asıl üretim yeri Tayvan.üretim yerini farın üstündeki küçük bi çıkartmada belirtiyorlar ordan görebilirsin.Bence kymco al sağlımlığı kanıtlanmış bi motor 100000 km garantiside cabası:cat: Keeway macaristan malı ama çinde üretiliyor ben yinede kymco derim...

kymco al teferruata girmeye gerek yok en son alacagım motordur hatta hiç almayacagım keeway cıhına macarlıkla bi ilgisi yok marka macar, hem macar olsa ne çokmu iyi motor yapıyolar şasesi ikiye bölünen ve arka lastiği fırlayan arkadası unutmadık....

aykan bıraz yavaş gıt ıstersen onlar ıstısnah ne yanı senın kullandıgın cbf 150 cokmu sağlam motor 110 u gecmıyor daha neyse yada kyomco cokmu kalıtelı motor zaten herkez kymco al demıs eyw ama keeway ı böle kotuluyemezsın sl ıle 30500 km yaptım ben :cat:

Zealsun kullanıp hondaya b.k atmak nasıl bir duygu gece :) Motor 110 u geçmiyorsa işe yaramaz yani senin için öyle mi :) Altında ki motorla bırak 110 yapmayı 50 yi bile geçme bence sen. Hem söz konusu motor SL değil savunma sebebini anlayamadım....

arkadaşlar iki markayı da kullandım. öncelikli tercihim kymco. ama keeway de yabana atılacak bir motor değil. fiyat çok önemli değilse kymco al derim.

Zealsun kullanıp hondaya b.k atmak nasıl bir duygu gece :) Motor 110 u geçmiyorsa işe yaramaz yani senin için öyle mi :) Altında ki motorla bırak 110 yapmayı 50 yi bile geçme bence sen. Hem söz konusu motor SL değil savunma sebebini anlayamadım....

vala kusura bakma ama lafı nerden anlıyorsun bılmıyorum ama cocuk daha keeway e bınmemıs gıdıyor malı kotuluyor öle olmaz işte. ayrıca b.k attığım flnda yok rahat ol...

ya benım ne demek ıstedgımı zaten anlıyan anladı fazla söze gerek yok...

arkadaşlar yapmayın kyimconun nesi kaliteli
çin malının önde gideni sen keeway al kardeş motorcuyu dinle

İkiside tercih edilebilicek motorlar. Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar