Keeway ARN 150CC sizce nasıl?

Arkadaşlar motorsiklet alıcam ama bir türlü karar vermedim

sizce keeway ARN 150CC mi yoksa
bianchi mach 150cc mi?

Sağlamlık bakımından hangisi daha iyidir
yada bu ayarda bir tavsiyeniz var mı?
(Sıfır alıcam):cat:

bende matrix var ve saglamlık konusunda hiç bi sorun cıkarmadı bana 12000kmde smd gun gectikce dahada iileşiyo:wiinkk:
ama yedek parca ihtiyacı duyarsan $ üzerinden satılıyo ve japonlardan daha pahalı ve motomax bazen parca sorunu yaratabiliyo
ama yindede keewayden pişman olmazsın:cat:

ARN 150 cc al.. Daha şekil, daha sağlam ve güvenli bir alettir. :cat:
Bir aralar çok ilgilenmiştim onunla.. :cherry:

Şimdi bianchi mi keeway mi sizce
kafam çok karıştı :S
birde fiyatı nedir arn 150cc ?(sıfır)

8800km de benım arn 150 egzos harıc bır problem cıkarmadı egzos 7500km rede degısık sesler cıkarmaya basladı yanı dagılmıs onu yaptırtım baska problem yok. bu arada hala aynı kayısı kulanıyorum ve kendı servısıne gıtmıyorum servisteki usta sasırıyor mondial lerın kayıs 4bin km anca gıdıyor dedı bende sasırdım :)

Fiyat ise su an sanırım 2450ytl liste fiyatı pesin alırsan belki bu fiyata dahil plaka russat da alırsın o kadar bı ındırım yapabılırler peşin odemede.

Son düzenleme:
Sevgili dostum,
Keeway ARN125 ilk motorumdu, galiba 3 yıl olmuş. Onu çok üzülerek sattıktan sonra Yamaha Xmax, 4-5 ay önce de Suzuki GSR aldım. ARN kadar kullanışlı olmadı hiçbirisi. Onu o kadar sevmişim ki.. Hala yolda siyah bir ARN gördüğümde durup bakıyorum acaba benimki mi diye. Çok sağlam ve vefalı bir motordur. O paraya alınabilecek iyi bir scooter. ARN 125 sayfası da olmalıydı bu sitede. Bir de orayı bulup okumalısın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar