Keeway ARN 150

Öncelikle herkese merhaba. Lütfen moderator arkadaşlardan topicimi kitlememesini istiyorum. Soracağım soruylailgili detaylı arama yaptım ancak istediğim bilgilere bir türlü ulaşamadım. Soruma gelince arkadaşlar bu yaz scooter almayı planlıyorum. Keeway ARN 150 modeli gayet hoşuma gitti. Daha önce bu motoru kullananlar varmı içinizde?. Servisi nasıl?. Motorun kalitesi nasıl?. Alırsam sıkıntı yaşarmıyım?. Veya bunun yerine aynı fiyat aralığında daha iyi tavsiye edebileceğiniz marka modeller varmıdır?. Şimdiden teşekkürler:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keeway arn sakın alma onu alacagına beat, bws , agilitiy, suzukı an 125 vs alabilirsin çinliye bulaşma..

Suzuki AN125HK :cat: ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öncelikle herkese merhaba. Lütfen moderator arkadaşlardan topicimi kitlememesini istiyorum. Soracağım soruylailgili detaylı arama yaptım ancak istediğim bilgilere bir türlü ulaşamadım. Soruma gelince arkadaşlar bu yaz scooter almayı planlıyorum. Keeway ARN 150 modeli gayet hoşuma gitti. Daha önce bu motoru kullananlar varmı içinizde?. Servisi nasıl?. Motorun kalitesi nasıl?. Alırsam sıkıntı yaşarmıyım?. Veya bunun yerine aynı fiyat aralığında daha iyi tavsiye edebileceğiniz marka modeller varmıdır?. Şimdiden teşekkürler:)

diğer çinlilere bakarak onlardan kat kat üstün makina bence..ama ben arn 125'lik kullanmıştım 150'liğini kullanmadım,125'liği gayet sağlamdır bundan emin olabilirsin....

Ben kulandım memnun kaldım diyebilirim 12bin yaptım tecrubemi baştan sonra aşadaki link de yazdım son cevaba bakarsın.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-125-testi-dusunceler-hakkinda-hersey-34.html

Ama şu an arkadaşların deiği gibi suzuki an 125 2.200 iken arn alınmaz bunu aklından cıkarma.

Arn daha yakışıklı, yan yana koysan sanki arn kaliteli an125 çin malıymış gibi duruyor ama an125 japon malı kardeşim kacırma.

Arkadaşlar fikirlerini ve önerilerini sunan tüm arkadaşlara öncelikle teşekkürler. Suzukinin dediğiniz modeline baktım ancak ne yazıkki tasarımı pek hoşuma gitmedi. Alacağım makinanın içime sinmesini , beğenerek alıp kullanmayı istiyorum. Bu nedenle tercihim büyük ihtimalle arn 150 veya focus125 ten yana olacak. Bu arada ne yazıkki evimizin garajı olmadığı için binanın giriş kapısının önüne koyacağım motoru ve zincirle ve disk kilidiyle kilitleyeceğim sizce çalınma durumu olabilirmi?:S Motorlara kasko yapabiliyormuyuz ?. Yapabiliyorsak fiyatları ne kadardır yaklaşık? internetten sigorta sitelerine baktım ancak tam anlamıyla bilgi bulamadım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.:)

+1......................................................

nası oluyomuş :wiinkk:

focus mu aman derim başka da bişe demem ben aldım 6000 km kullandım burnumdan getirdi :D

görüntü olarak çok tatlı çok hırçın duruo ama üstüne binip gittin zaman bu zewkini kursağında bırakıo emin olabilirsin!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
spor bişi arıyosan bws yada agilitiy alacaksın..

motor kaskosuda motoruna göre değişiyo ve 3000 ytl diye biliyorum..(tam emin değilim bende baskasından duydum)

zorunlu trafik sigortası 30 - 35 ytl filan..

motoru apartman altına koyacaksan toplam 3 kilit yani 1 disk 2 de çelik halattan yapılma kilit kullan baya caydırıcı oluyor ve motoru ya görebileceğin bi yere koy yada yoldan gecenlerin göremiyeceği kuytu bi köşeye hareket ettirilmesi mümkün olmayan bişeye kilitle..

250cc nin altında olan motorlara tek şartla çalıntı garantisi veriliyor, motorun otoparkta iken calınırsa... bu hem mantıksız hemde mantıksız oldugu halde fıyatıda yuksek.

250cc sınırlamasının sebebı ıse 250 nın altındakı motorların kilo olrak hafif olması ve taşınarak bile çalınma riski olması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar