Keeway Arn 125 Siyah 800 km
Evet... baslayim ben de bu forumu takip etmeye

bu ilk mesajim yanlis hatirlamiyorsam..
Motor alim islemleri 11 nisan 2006 da basladi.. 3 gun sonra da motoruma kavustum.. Suadiyedeki Gazi Motordan aldim.. ayni gun kaskimi dizligimi de aldim.. Cekete para yetmemisti o sira
Dedim ki ben ilk defa kullanicam, sagolsun biraz ayakustu anlatti abimiz..
suadiyeden basladim.. sahile dogru inicem otoparkta ogrenicem.. amacim bu
Fakat yanlis yerden indim otoparkin gerisinde kaldim.. donup bi daha gecicem oralardan ama elim ayagim titriyo.. durdum motorla bekliyorum o arada telefon geldi
"ya ben sana soylemeyi unuttum benzin yok motorda.. benzin alman lazim"
dondum bi de benzin aldim.. otoparka gelene kadar zaten ogrenmistim kullanmayi..
Gelelim motorla yasadiklarima... ilk defa kullandigim icin iyi kotu bi kiyaslama yapamayacagim... Ama memnunum kesinlikle bi sorun cikarmadi henuz..
Motorla 3. gunumde arkadan taksi carpti camurluk kirildi.. Yapismaz dediler.. degistireyim dedim.. ogrendim ki fiyati 13 ytl imis.. icim baya rahatladi.. yedek parcasi da ucuz
Daha sonra ehliyetis kullanmaktan oturu (ki bun utanarak soyluyorum, agustosta alicam ehliyeti) 1 hafta uzak kaldim motordan
sonra tekrar kullanmaya devam ettim.. mecburum baska arac yok

Motor su an 800 km de, 500 km bakimini biraz gec yaptirdigim icin pek bi degisim hissetmedim henuz..
Bakima kadar 100 km de 3.4 litre yakti ortalama... duser diyo herkes... gorcez bakalim ne kadar dusecek... degisimi yine burda yazarim..
Sonraa... bi kere en sagdan giderken.. aynaya bakmadan kapiyi acan biri yuzunden motorla dustum... aslinda ben dusmedim motor dustu.. ben motor duserken ayakta kaldim nasil olduysa

motorda hic bi hasar olmadi.. ayaginizi koydugunuz yer biraz tombul.. orasi uzerinde kaydi.. bi de yere biraz canta degdi.. hic bisi olmadi yani..
uzerinde kaydigi kisimin boyasi cikti.. onu da siyah kalemle boyadim cillop gibi oldu
Herkes aman dikkatli kullan fln diyor.. sulalede ilk motor kullanan benim herhalde.. cok cesaretli biri olmamama ragmen.. cok guven veriyor bana bu motor.. o taksi carptigi 3. gunumde ilk defa kopru gecmistim..
ki istanbullular bilir.. kopru biraz heyecanlidir
Yani uzun lafin kisasi... son derece memnunum motordan.. ve keyifle kullaniyorum
Amacim bandirma uzerinden izmire... ordan da bodruma inmek.. herkes delisin diyo.. ama kismet olursa yapicam bunu
Simdilik bu kadar.. sorusu olana.. meraki olana elimden geldigince yardim ederim
keyifli surusler