Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

gerçekten neyin argesi ni yapıyorlarmış, merak ettim walla, setifakalı versinler bari odama asacam alınca, çin arge???

yada yaw getirecez işte bizde uğraşıyoruz, bir sürü sorun çıktı...
yada her an başka bir ihhalatçı getitip satarsa şaşırmayalım...:farao:

slm arkadaşlar.Ben daha önce hiç motor kullanmadım.Almayı düşünüorum.Bu landcruiser a hayran kaldım.Başta sade tasarımını sevmiştim ama daha sonra asıl yurtdışındaki orjinal aksesuarlı şekli dahada hoşuma gitti.Ben ankarada oturuorum motor ehliyetimde yok şuan.Ben bu motoru alsam hiç bilmeden sürebilirmiyim .Fuar da görenler çok ufak bişey falan demişti.Ben görmedim ama büyük bişey istiyorum.Başlangıç için zor olmasın şimdi kaza falan yapmıyım ankarada fazla motorda yok.Adam yerine koymuolar yani.Şöyle beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.

sade7' Alıntı:
forumu uzun suredir takip ediyorum bende ve hevesle bekliyordum modeli fakat yılan hikayesine donen bu durumdan sonra birde modelin cıplak gelecegini vede aksesuarlarini da alınca nerdeyse 6000 i bulan maliyetini de dusunerek kendime bir hyosung 250 cc aldım alet super insallah keeway ler gelince hayal kırıklıgına ugramam.....
hayal kırıklığı değil iyi bir motosiklet almanın mutluluğunu yaşayacaksın keeway landcruiserı görünce. çünkü gelecek olan motosiklet iki teker bi' gidon olacak :queen:

yalan olur keewayin landcruiser ile supershadowu şubat ayından beri geliyor bu motor sözde valla bende haziran ayı başlarında bir 250 cruiser alicam bu da büyük ihtimal regal raptor yada hyosung gv 250 olacak...daha çok bekleriz yoksa bu keewayi...

alialince bu fotoları çeken adam sanki özellikle landcruiser ı çekmemiş orda aksesuarsız hali var türkiyeye gelecek olan fotolarda gözüküo ama direk olarak çekmemiş fotoyu.Bütün hepsini çekmişler bi o yok.Zaten bende vazgeçtim sayılır bu landcruiser dan.Yani insanlıkta bi yere kadar.2007 de getirirler heralde 2006 modeli...

müjde beklenen zam geldi :) motor geldi mi acaba :)
motor gelmediyse çok komik olacak yawww :)
gelmeyecekse kaldırsınlar netten, madem zam yaptılar sl150 gibi full aksesuar vermeleri lazım artık

çoğu arkadaş gibi 250 cc keeway bekleyenlerden birisi olarak- ola ki gvelirse ve resimlerindeki gib ise, yani kötü bir Harley taklidi değil ise belki alacak olanlardan birisi anlamında yani- önerim şudur: gelse de bu durumda ve fiyat artımları karşısında bu satıcılardan bu marka ve modeli almamak daha doğru olur. bu düşüncede olan bir sürü insan olduğunu ve konuyu böyle konuştuklarını anlatalım herkese,. kendi adıma fiyatı düşse bile soğudum . herkese saygı ve selamlar. elden düşme bir japon bakmayı düşünüyorum artık. eski jawa ceylan bile olabilir.:farao:

Abicim adamlar sallıyolar devamlı komik mazeretleri var ben vazgectim şehir içi rahat olsun, in malıda değil diye düşünüyodum, şimdide zaten hyosung gt250 ye aşığım gidip onu olacam inşallah, motomaxla işim olmaz benim:farao:

topic ölmüş galiba koca sitede tek ben kaldım land cruiserci motor tr ye geleli epey oldu yokmu arkadaşlar motordan alan ...........

arkadaslar adamların önce supershadow u satmaları lazım.bosuna cıkarmadılar o modeli.pazarlama prensibi nede olsa.ekmek yesinler iice ondan sonra cıkar bu model piyasaya..

supershadowu da zor satarlar, sl150 bana göre çok daha iyi görünüyor

sadece görüntüye aldanmayın.

super shadow ufak gorunmesine aldanmayın. dikkatli bakınca. diğerlerinden farkını rahatca görebilirsiniz.

1 temmuzda gelıyormus hepimizin gozu aydın...

KeeWay 250cc Landcruiser 1 temmuzda turkıyede

Son düzenleme:
1 temmuz geçti. Motor geldimi ? bence gelmemistir. ya bu motomax garip bi firma yahu. bayilerine yazik valla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar