Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

sanal motosklet, resmi var kendi yok. Allah bilir fuarlara getirdikleride başka markaların motorlarıydı. üzerlerine keeway yapıştırdılar. iyi ki beklememişim. benim motor eskidi bunlar motor getirecek. işin ilginç tarafı belkide başka firmalar getirecekti benzerini ancak nasıl olsa motomax getirecek diye vaz geçtiler.

yoq nerdeeeee 3 ay sonra bu hikaye başlıyalı1 sene olacak şaka gibi valla

bu pilav daha çok su kaldırı motomax'ın sahibi bu motorları gece rüyasında görüyo tasarlıyo internet sitesine koyuyo fiyat belirliyo millet soruyo varmı falan bakıyoki talep olacak çinde üretime sokturuyo sanırım, 1 yılda bu motoru ben evde şekiçle eğeyle uğraşsam en az 15 adet üretirdim ya

selam ben Erhan, İstanbuldan..
bişi sorucam
arkadaşlar motoru alan var mı?
varsa eğer yorumlarını ve fotoğraflarını görebilirmiyiz lütfen!
Teşekkürler!

bunu fuarda bi daha görürüz, sonra 2007 kasımda piyasaya çıkar herhalde,

hehehehehe:)

ful aksesuarlı olan gelecekmiş onun için gecikmiş yoksa mart 2006 da satmaya başlayacaklarmış. gümrükte kalmışmış. az kaldı gelecekmiş ama gelememiş. en yakın zamanda gelecekmiş. o gelmek istiyormuşta bırakmıyorlarmış. falan filan falan filan falan filan falna filan flana

Valla Ben Knd Fikrimi Yakindan Gormus Incelemis Biri Olarak Soyliyeyim Bu 250cc Bes Para Etmez.motorun On Konsolu Bu Kadar Uyduruk Yapabilirler.goruntude Inanin Iyi Degil Bundan Kat Kat Ustun Bi Mototr Soyliyeyim Gidin Ona Bakin Bide.ramzeyin 250cc Bi Arastirin Gorun.

herkes unutmuş bu motoru...
bu işin yakında fıkrası çıkar motor camiasında :)

acaba 5-10 kişi toplanip Keeway'in merkezi ile irtibata geçsek bize motor göndermezler mi ki :queen:

ya fuarda gorursunuz yada ayazagada motomax showroomda bı tane numune var ellerınde. baska gelirmı? mechul

Ve landcrusier efsanesi sürer gider.Bu motorda benim gibi."Kaiser Soze;en büyük özelliği herkesi gerçekte olmadığına inandırmaktır" (Olağan Şüpheliler)

topicdeki ilk mesaj 08/2005 yani 3 yıl olmuş
adedersiniz ben 3 yılda bunu akşamları evde 15 er dk çalışsam şimdiye bi 50 adet yapmıştım
hale bak ya motomax ın sitesinde hala bu ürünün resimi ve özellikleri var 2 ay önceye kadar fiyatıda vardı, 2006 fuarında prototip görmüştüm ben demekki bu özel bi imalat dünyada 1 adet var abi ozaman buna pahada biçilmez

Eee herkes 150'lik Sl'e bu kadar saldırırsa olacağı buydu.Adamlar eski modelleri 2500'e veriyodu,şimdi 4000 olmuş.Ne değişti,çin parası mı çok değerlendi?Sl bu kadar sattıkça daha çok bekleriz biz bu motoru.

bu konunun hortlama vakti geldi bence:) bu ay içinde bu efsane :) yıllardır özlemle beklenen motor yollarda olacak gibi, ilk gelen partiden bu motoru alan var mı acaba? motomax da forumdan okuduğum kadarıyla keeway parça fiyatları abartı fazlaymış, bu motoru da harley'i ülkemize getiren efsane motor getiriyor, parça fiyatları harley gibi olur mu acaba :) değer mi 5000 ytl vermeye acaba? motoru fuarda gördüm, tiger dan bile büyük, iri, harley kopyası birşeydi, çok hoştu, ne yazık ki peşin fiyatına taksit kampanyaları yok, motor görünüşüyle içime sinmişti ama şimdi gelecek partide kampanya vs yaparlar ya da ek aksesuar gelir vs diye tereddüt içindeyim, çünkü reklamlarında ön cam vardı, fuardakinde yoktu sanki, öyle aklımda kalmış ...

demişiz zamanında, temmuz-auğustos2008 gibi nasip, motomax değil efsane motor getirecek motoru,

ekvator kuşağında yaşadığımız için ithalatlar ağustos gibi oluyor, nasılsa sezon 12 ay, neden kasıp nisan-mayıs getirsinlerki? :silent::pr:

fuar resimleri var bende, ön cam var, fena makine değil, dolu duruyor.

titanic gibi oldu anasını satim.. ona da batmazz diyorlardı battı.. buda gelecek diyorlar gelmezzz :):):) Ama fuarda bu numuneyi bende görmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar